Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today | 25th November 2021

1

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today


Love playing games? Now you can play games and earn exciting goodies in return! Yes, here’s your chance to win daily gift vouchers from Flipkart daily Answers. You will get everyday Google home, TVs, Bluetooth speakers, headphones, and Flipkart gift vouchers.

We will update and add daily Flipkart All Quiz Answers like Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers. follow the post and get your all answers and earn daily 1k Gift vouchers.


How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

  1. Download Or Update Flipkart App:
  2.    Click HERE
  3. Open Flipkart app
  4. Search on the game section and click on Daam Sahi Hai
  5. There will be Total 3 Questions
  6. Answer all quiz question and earn daily Gift Vouchers

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today 25th November 2021

  • Question – is the MRP of Samsung galaxy flip 3 5g smartphone greater than or less than rs 100000
    (i)Answer – less than 100000.
  • Question – what is the MRP of Skagen faster smartwatch
    (ii)Answer – 21995
  • Question – Fill in the missing digits the MRP of Godrej interior king hydraulic bed is 114
    (iii)Answer – 114637

Flipkart Sirf Ek Minute Answers – 25th November 2021

  1. Which of these is not present inside a mobile
    Selfie stick
  2. Which clothing brand has a crocodile as it’s logo
    Lacoste
  3. Chinos are what type of garment
    Pants
  4. What does the t in std stand for in regards to telephone
    Trunk
  5. Which accessory is most famously made from pashmina
    Shawl
  6. How do we better know playerunknown’s battlegrounds
    Pubg

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 20th November

  • Question – the mrp of carrier convertible 2 ton split ac is 55600
  • (i)Answer – false
  • Question – fill in the missing digits the mrp of les haute genuine leather laptop bag is 4____9
  • (ii)Answer – 41029
  • Question – slide to guess the mrp of oppo f19 pro + 5g
  • (iii)Answer – 29990

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 12th August

Question (i)– what product am i ?
Answer – duroflex memor foam pillow

Question (ii)– who is the 2021 brand ambassdor of vivo india?
Answer – virat k

Question (iii)– the mrp of auto car winner beige new swif car armrest is 2500
Answer – false

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 10th August

Question (i)– what is the mrp of saregama carvaan go 2.0 mp3 player?
Answer – 4575

Question (ii)– is the mrp of microwave 3 in 1 laser virtual laser keyboard is greater or les than 3999
Answer – greater than 3999

Question (iii)– WHAT is the combined mrp of miss & chief squeezy silicon food feeder with spoon and tib fabric sofa
Answer – 3498

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 8th August

Question (i)– is the mrp of izpresso kpro manual coffee grinder greater or less than 40000

Answer – Greater than 40000

Question (ii)– Fill in the missing digits the mrp of samsung galaxy buds active noise cancellation enabled bluetooth headset is 19

Answer – 17990

Question (iii)– what is the mrp of loreal paris dream lengths shampoo

Answer – 450

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 17th July 

1. What is the MRP of Jockey Unisex Face FM 02 Cloth Mask With Melt Blown Fabric Layer?

289

2. Is the MRP of Philips OneBlade QP2525/10 Trimmer for Men greater than or less than 3000?

Less than 3000

3. The MRP of Fila Full Sleeve Printed Men Sweatshirt is *3455.

FALSE

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 11th July 

Question 1– what is the mrp of wonderchef fench press personal coffee make (black)

Answer – 700

Question 2– is the mrp of furnville fabric 1 seater sofa is greater than or less than 10000?

Answer – greater than 10000

Question 3– the brand vanhuesen belongs to which country?

Answer – united states of america

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 4th July 

1. Is the mrp of Pigeon titanium bottom pressure cooker is greater than Or less than 3000

Answer – Lessthan 300

2. Is the mrp of Atharv decor light pendants ceiling lamp is 1700

Answer – False

3. Where is the Symphony headquarters is loacted

Answer – Ahmedabad

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 27th June 

1. What is the combined mrp of the products Apple pencil 2nd generation for iPad Pro stylus and apple iPad mini 64gb wifi only

Answer – 45800

2. What is the mrp of W women floral print pure cotton kurta

Answer – 1699

3. Is the mrp of Usha immersion heater rod is greater than Or lesser than 1000

Answer – Less Than 1000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 26th June 

Question 1–

Answer – Sachin T

Question 2–

Answer – Samsung Guru 1200

Question 3–

Answer – False

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 22nd June 

1. Which product does not fot under the budget of 10000?

Answer – Image 1

2. Is the mrp of  Godrej interio slimline 3 door with locked merak almirah greater than or less than 20000?

Answer – Greater than 20k

3. The mrp of Hp 250 wireless optical mouse is 999?

Answer – True

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 19th June 

Question 1– how many extra blades does the bombay shaving company eyebrow & face razor come with

Answer – Four

Question 2– what is the correct mrp of craft play homemade a5 diary unruled 144 pages?

Answer – 1499

Question 3– which memory card fits in the budget of 7000

Answer – sandisk ultra 256gb sdxc card

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 17th June 

Question 1– what is the correct mrp of laffilipt skipping rope is less or greater than 1000?

Answer – less than 1000

Question 2– slide to guess of barewether enginerred wood kitchen cabinet?

Answer – 19499

Question 3– what is the combined mrp of beaute secrets mmancure kit and vlcc pedicure kit?

Answer – 1499

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 15th June 

Question 1– does the sony sa 80w bluetooth home theather have built in fm radio?

Answer – no

Question 2– who is the brand ambassdor of whirlphool for the year of 2021?

Answer – kriti sanon

Question 3– What is the correct MRP of flipkart perfect home up,light wall lamp ?

Answer – 1792

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 14th June 

Question 1– what product am i ?

Answer – dhavl plastic and stailness steel egg boiler

Question 2– The Mrp of asus ryzen 5 gaming tower is 110450

Answer – false

Question 3– whihc of these electric rice cooker fits in budget of 3500 ?

Answer – morphy richard electric cooker?

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 13th June 

1. Greater Than 999
2. False
3. Rs.3190

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 4th June 

1. fill the missing digits the mrp of prestige pwg 07 wet grinder is

Answer – 5295

2. which celebrity couple are brand ambassadors of d decor brand

Answer – option 2 ( srk & gauri )

3. which product is priced under the budget of 20000

Answer – lenovo tab m8

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers | 3rd June 2021

1. What is the mrp of Wd my passport 2tb external hard disk drive and sandisk 128gb pendrive

Answer – 12885

2. The mrp of Philips HD 2583 popup toaster is 3000

Answer – False

3. What is the correct mrp of Allie wood sheesham solid wood dinning set

Answer – 55499

Daam Sahi Hai Quiz Answers | Episode 120 | 6th April 2021

1) What is the correct MRP of Woodland Men Cargos?

Answer – Less than 5000

2) What is the correct MRP of Pigeon favourite Electric Kettle

Answer – 1195

3) What is the correct MRP of Waterford Decanter

Answer – 84677


Must Read:

We’re Active 24 Hours On Our Telegram Channel, And Providing Best Shopping Deals, Free Recharge Tricks, Promo codes, Best 5G Phone Under 10000 In India, Amazon Republic Day Sale, Join Now For Instant Deals, Tricks All Offers, Free Earning Tricks. Swiggy Free Coupons

   Join Now Telegram For Instant Deals

1 COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.