Daily Trivia Flipkart Quiz Answers Today 12th August 2021 | Win Gift Voucher

0

 Today’s Answers Trivia Flipkart Quiz 


Flipkart Gamezone | Win Vouchers & Prizes every day at Flipkart.Love playing games? Now you can play games and earn exciting goodies in return! Yes, here’s your chance to win enviable gifts and massive deals from Flipkart. All you have to do is give our online games a shot. What is up for grabs? Google home, TVs, Bluetooth speakers, headphones, and Flipkart gift vouchers.


Flipkart Trivia Quiz Today’s Time & Prize Details :

  • Flipkart Today’s Trivia Quiz – Sports & More
  • Today’s Prize – Flipkart Gift Vouchers, Gems, and More
  • Time – 8 AM 10th August 2020
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 40,000+

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers


  • How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz?

    1. This is Flipkart App Only Contest – So You have to Download The Flipkart App First From Google Play Store.

    2. You just need to keep updated your installed Flipkart App.

    3. Just Open The Flipkart App & Login into Your Account.

    4. Go to the Dashboard and Tap on Flipkart Games Option.

    5. Now Tap On Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.

6. Automatically all Flipkart Daily Trivia Quiz Questions will be there on time and you just need to give correct answers.

7. I tried to give all the correct answers below this so you can win some prizes.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 12th August 2021

1) Who is the only Asian player to win a Man of the Match award in a Test at WACA, Perth?
Ans : Irfan Pathan

2) Which of these is not a football position?
Ans : Tackle

3) While watching what among these would you witness a matador?
Ans : Bullfighting

4) Who is the youngest cricketer to lead a side in the Deodhar Trophy?
Ans : Shubman Gill

5) How many overs were played in the first-ever ODI match?
Ans : 40

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 10th August 2021

1) Which is is the oldest and largest branch of Christianity?
Ans : Roman Catholicism

2) Which of these Indian states borders the Gulf of Mannar?
Ans : Tamil Nadu

3) One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?
Ans : Birth

4) Sonia Gandhi succeeded whom as the INC President in 1998?
Ans : Sitaram Kesri

5) Standing up to 1.8 m, the tallest and heaviest cattle breed originated in
Ans : Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 8th August 2021

1) In 2019, which Bollywood actor launched his son with the film Pal Pal Dil Ke Paas?

Ans : Sunny Deol

2) Which of these cricketers was named after their mother’s favourite musician?

Ans : Sachin Tendulkar

3) Inventory, Optimisation, Overhaul and Shut Down are episode titles of which web series?

Ans : Kota Factory

4) Which actor has the highest number of Filmfare nominations for Best Actor?

Ans : Amitabh Bachchan

5) If the Indian version of ‘The Office’ is set in Wilkins Chawla, the US version is set in

Ans : Dunder Mifflin

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 17th July 2021

1) Which great Maratha warrior set up a cabinet of eight ministers known as Ashtapradhan?

Ans : Shivaji Maharaj

2) Who recently won the Sahitya Akademi Award for ‘An Era of Darkness’?

Ans : Shashi Tharoor

3) The climax of which Aamir Khan film was set in a radio station?

Ans : Rang De Basanti

4) In which dance form is the dancer dressed in a white and gold bordered Kasavu saree?

Ans : Mohiniyattam

5) Which country is the breeding ground of 60% of the world’s Atlantic puffins?

Ans : Iceland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 11th July 2021

1) Complete the name of this famous speech by Martin Luther King Jr: “I Have a

Ans : Dream

2) Which Japanese company is behind the EOS range of cameras?

Ans : Canon

3) Which team bought Australia’s Chris Lynn for Rs 2 crores in the IPL 2020 auction?

Ans : Mumbai Indians

4) Which Dravidian language has the most number of speakers?

Ans : Telugu

5) Which gas causes the familiar odour of a just struck matchstick?

Ans : Sulfur dioxide

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 9th July 2021

1) Who plays the character of Daniel Ocean in the Ocean’s -11,12 and 13 movies?

Ans : George Clooney

2) Director Farah Khan runs an NGO called for women and children living in slums.

Ans : Sneha

3) In an iconic Complan ad, if Shahid Kapoor was Complan Boy then who was Complan girl?

Ans : Ayesha Takia

4) What role did Judy Dench play in the James Bond series?

Ans : M

5) Which of these Bollywood films was a remake of the Korean film, Montage?

Ans : Te3n

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 4th July 2021

1) Who made his highest ODI score (139 runs) vs India and was then bought by Delhi Capitals?

Shimron Hetmyer

2) How many feet off the ground are Basketball hoop located?

Ten

3) In which country was the first-ever ODI played between Australia and England?

Australia

4) Who became the first cricketer to score 1000 test runs in 2019?

Marnus Labuschagne

5) Midfielder Sarpreet Singh became the first Indian-origin player to play in ?

Bundesliga

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 28th june 2021

1) How many pawns does each player have in chess?

Ans : Eight

2) For which cricket team did cricketers nicknamed Big Bird, Super Cat, and Whispering Death play?

Ans : West Indies

3) Which cricketer recently married South Indian actress Ashrita Shetty?

Ans : Manish Pandey

4) Who is the only Indian to score more than 300 runs in four consecutive Test series?

Ans : Gautam Gambhir

5) Which of these neighbouring countries of India has won an individual Olympic medal?

Ans : Pakistan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 24th june 2021

1) Who played the role of Rustom Billimoria in the 2017 film Rangoon?

Ans : Saif Ali Khan

2) In whose honour did Pandit Ravi Shankar compose the Raga Mohankauns?

Ans : Mahatma Gandhi

3) Which band released the iconic album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band?

Ans : The Beatles

4) Courteney Cox was offered which part before she played Monica in the TV show Friends?

Ans : Rachel

5) Former Miss World Manushi Chhillar is all set to make her Bollywood debut opposite

Ans : Akshay Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 22nd june 2021

1.which is most mobile and powerful piece in chess?

Answer – queen

2.what is the nickname of zimbabwes national mens cricket team

Answer – chevrons

3.against which team did india record their highest succesful t20 run chase

Answer – west indies

4.which is the only club this season to win all their group games in UEFA championship league

Answer – Bayern Munich

5.to which country does former world number one tennis player caroline wozniack belong

Answer – Denmark

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 19th june 2021

1. How many squares would you find on a chess board

Answer – 64

2. Which if these trophies is named after an Indian air force air marshal

Answer – Subroto cup

3. Phil Simmons the coach of the Afghanistan cricket team played for which country

Answer – West Indies

4. Which is the oldest football tournament in asia

Answer – Durand cup

5. In which year did India and Pakistan face each other in a world Cup for the first time

Answer – 1992

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 17th june 2021

1) Which of these creatures kills its prey by a method called ‘constriction’?

Ans : Rock Python

2) In which religion would you find a ritual and family celebration named Bar Mitzvah?

Ans : Judaism

3) Which team won the Syed Mushtaq Ali Trophy 2019 final recently?

Ans : Karnataka

4) On which author’s work is the Hollywood movie ‘Journey to the Center of the Earth’
based?

Ans : Jules Verne

5) What is used to forward data packets to the appropriate parts of a computer network?

Ans : Router

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 15th june 2021

1) Which Aamir Khan starring film was also produced by him?

Ans : Lagaan

2) The movie ‘Shadow of the Cobra’ is based on which man’s life?

Ans : Charles Sobhraj

3) In which of these movies do aliens come to earth?

Ans : Independence Day

4) Who was Sanjay Dutt’s co-star in his debut film Rocky?

Ans : Tina Munim

5) Which is the first Bollywood film to premiere at Leicester Square?

Ans : Life In A… Metro

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 14th june 2021

1) Which is the world’s oldest national broadcasting organisation?

Ans : BBC

2) Which country has the largest immigrant population in the world in absolute numbers?

Ans : USA

3) Which deity in Hindu mythology maintains a register called Agra Sandhani?

Ans : Chitragupta

4) Which monument served as the final refuge for Bahadur Shah Zafar during the 1857 Mutiny?

Ans : Humayun’s Tomb

5) In which country is the Rub’ al Khali, the largest uninterrupted sand desert in the world?

Ans : Saudi Arabia

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 13th june 2021

1. Answer – A

2. Answer – B

3. Answer – C

4. Answer – A

5. Answer – C

Flipkart Quiz Answers – 13th June 

  •  Fake or Not Fake: Not Fake, Fake, Fake
  • Prize Wali Paathshala: Ahmedabad, Bajirao, Spicejet
  • Khel Paheliyon Ka : Dhoom, KaranJohar, NehaKakkar
  • Daam Sahi Hai: Greater than 999, False, 3190
  • Kaun? Who Did it: Rahul P
  • Trivia: A B C A C

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 4th june 2021

1) With which sport would you associate the terms – free throw or foul shots?

Basketball

2) In which country is the cricket stadium Bay Oval in Mount Maunganui situated?

New Zealand

3) After whom is the award for most runs in Ranji Trophy named?

Madhavrao Scindia

4) who won the 2016 Olympic games Men’s Marathon?

Eliud Kipchoge

5) Who were the first winners of the Women’s Cricket World cup in 1973?

England

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today | 3rd june 2021

1) In the film Namastey London, Katrina’s Character is nicknamed

Jazz

2) Which actor played the role of Bharat Bhushan in the Bheja Fry Series of films?

Vinay Pathak

3) Which genre defining family did Brothers Kumar, Tulsi, Shyam and Kiran belong to?

Ramsay

4) Which house from the game of Thrones universe uses the motto: “our Blades are sharp”?

Bolton

5) Before directing newton, which film did Amit V.Masurkar direct?

Sulemani Keeda

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers Today 2nd June 2021

1) Which bird species is named for the sound made by the rapid beating of its wings?

Hummingbird

2) If the French were the colonial rulers of Pondicherry, who were the colonial rulers of Goa?

Portuguese

3) Which historical fortification in Pune was the seat of the Peshwas until 1818?

Shaniwarwada

4) To whom is the festival of Guru Purnima dedicated?

Vyasa

5) Which Nobel Prize was established in 1968 by a donation from Sweden’s central bank?

Economics

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th March 2021

1) Ash Ketchum is the main character in which Japanese franchise?

Ans : Pokemon

2) Riddler, Mr. Freeze and Poison Ivy are the

enemies of

Ans : Batman

3) Which sports film was based on life story of a sportsperson Mir Ranjan Negi?

Ans : Chak De! India

4) What name has been shared by 3 Bollywood films of 1980, 1999 and 2014?

Ans : Khubsoorat

5) Which famous band founded ‘Apple Corps’, a multimedia company?

Ans : The Beatles

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th March 2021

1) Which artist painted the famous 1870 portrait of Shakuntala?
Answer: Raja Ravi Varma

2) Syndicate Bank has which of these animals in its logo
Answer: Dog

3) Which of these elements has the highest melting point
Answer: platinum

4) Who released the popular album Aafreen in 1986
Answer: Pankaj Udhas

5) in 1986, which of these companies launched its own clothing line
Answer: Apple

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th March 2021

1) Which of these countries is not a part of the West indies Cricket team?
Answer: Ghana

2) From 1930 to 1970, world cup winners were given the Jules Rimet Trophy?
Answer: Football

3) Who recently became the fastest indian bowler to take 250 wickets at home in test cricket?
Answer: R. Ashwin

4) After which NBA player is the bird in the logo of twitter named?
Answer: Larry Bird

5) For which popular NBA player was the nickname ‘his Airness’ used?
Answer: Michael Jordan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th February 2021

1) Which of these popular mobile apps is not owned by Google?

Ans : Facebook

2) What part of the plant do we eat when we eat carrots?

Ans : Root

3) Which country has shifted its capital 7 times with the current one since 1990?

Ans : Germany

4) Who was the Foreign Minister in Mughal emperor Akbar’s court?

Ans : Birbal

5) What Google developed Al identifies “potentially unsafe” restaurants?

Ans : FINDER

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th January 2021

1) the fictional character thumbelina is born from the seed of which grain?
Answer: Barleycorn
2) by what name do we better know rhytidectomy?
Answer: facelift
3) Which of these fish has an average lifespan of 140 years
Answer: Roughyeye rockfish
4) What identity was assumed by Dr.kalam during Operation Shakti?
Answer: Major Gen Prithviraj
5) Which of the following Indian cities is not called ‘venice of the east’?
Answer: Shillong

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th January 2021

1) What do kirana, agra, patiala, gwalior signify in the world pf classical music?
Answer: Gharanas

2) In which of these TV shows do you see Hugh Laurie play the role of a a doctor
Answer: House

3) Who was the lead actor in sanjay Leela Bhansali’s debut film as director?
Answer: Salman Khan

4) which indian musician won a grammy award for album ‘winds of samsara’?
Answer: Ricky Kej

5) Which actor was nicknamed ‘jubilee kumar’ as he gave many silver jubilee hits
Answer: Rajendra Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th January 2021.

1. Dekh Bhai Dekh
2. Black
3. Lamhe
4. Buniyaad

DETAILS:

Open Flipkart App -> Go To Games Section -> Click On Daily Trivia.

Rewards Only For First 50K Users Only.

10000 Gems = 50 Supercoins.

Instant Rewards Credit.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th January 2021

1. Rovio Entertainment
2. Amitabh Bachchan
3. Rahul Bose
4. Hrithik Roshan
5. Kismet

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th January 2021

1) Which actress was not cast in the film Dil Toh Pagal Hai?
Answer: Kajol

2) Which of these actors was not cast in both 3 idiots and Rang De Basanti?
Answer: Kunal Kapoor

3) With which iconic character would you associate the dialogue “I’ll be back”?
Answer: Terminator

4) Which American Sitcom was a spin-off of the famous TV series Friends?
Answer: Joey

5) Who among these starred in Katrina Kaif’s debut film?
Answer: Amitabh Bachchan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd January 2021

1) Who among these Indian cricketers has not batted on all five days of a Test match?

Ans : Sunil Gavaskar

2) Who was the first hockey player to have competed in four Olympics?

Ans : Leslie Claudius

3) True Blue is a joint venture clothing brand of Arvind Fashion and which cricketer?

Ans : Sachin Tendulkar

4) Sunil Gavaskar named his son Rohan after Rohan Kanhai, a former player of which team?

Ans : West Indies

5) The world’s oldest golf organization was formed in which country in 1744?

Ans : Scotland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th  December 2020

1) The Song “Another Brick in the Wall” is a cult classic by which Band?

Ans : Pink Floyd

2) Which actor played the role of Lord Mahadev in the TV series ‘Devon Ke Dev… Mahadev’?

Ans : Mohit Raina

3) In the TV series Friends, what is the surname
of Rachel?

Ans : Green

4) Which actor once worked as a waiter at The Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai?

Ans : Boman Irani

5) What media franchise, owned by Nintendo, was created by Satoshi Tajiri in 1996?

Ans : Pokemon

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th  December 2020

1) For working on which disease was Robert Koch awarded the Nobel Prize in Medicine?

Ans : Tuberculosis

2) K. Nageswara Rao Pantulu founded which healthcare brand in Mumbai in 1893?

Ans : Amrutanjan

3) Which of these brands is packed and sold in hyperbolic paraboloid shape?

Ans : Pringles

4) What was the original title of the recently released film Saand Ki Aankh?

Ans : Womaniya

5) SoundJam MP was an early version of which media player?

Ans : iTunes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th  December 2020

1) When is realme Watch S going on 1st Sale?

Ans : Dec 28th, 12 pm

2) With 2 hours of charging, how much battery life does realme Watch S gives?

Ans : Upto 15 day battery

3) Number of Sports mode in realme Watch S?

Ans : 16

4) How many watch faces are available on realme Watch S?

Ans : 100+ faces with OTA

5) realme Watch S features which of the following “smart controls”?

Ans : Both A and B

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th  December 2020

1) By what name do we also know the injury lateral epleondylitis?

Ans : Tennis elbow

2) Who became the 1st player to score in 15 consecutive UEFA Champions League seasons?

Ans : Lionel Messi

3) In which city is the Cricket Academy of Pathans of brothers Irfan and Yusuf Pathan?

Ans : Vadodara

4) In 2016, who scored the fastest 50 in 18 balls in an U-19 ODI?

Ans : Rishabh Pant

5) The youngest cricketer to win Sitara-e-Imtiaz, Pakistan’s 3rd highest civilian award, is

Ans : Sarfaraz Ahmed

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th  December 2020

1) What video game series completes this Top Gun movie dialogue: I feel the need, the

Ans : Need for speed

2) Godfather of heavy metal music, Ozzy Osbourne was associated with which band?

Ans : Black Sabbath

3) Which car is depicted as Bumblebee in the live action Transformers films?

Ans : Camaro

4) Which Pakistani band sang the song Yeh Hai Meri Kahani in the Sanjay Dutt movie Zinda?

Ans : Strings

5) Asma Rehman was married to whom for a period of 3 years in the early 1980s?

Ans : Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23rd  December 2020

1) Dubbed the Asian Nobel, Ramon Magsaysay Award is named after a President of

Ans : Philippines

2) The leaves of which tree make up most of the diet of the Koala?

Ans : Eucalyptus

3) Which country’s prime minister was Saad Hariri who resigned recently due to mass protests?

Ans : Lebanon

4) Developed in the 19th century, the Henry Classification System is used for identifying

Ans : Fingerprints

5) What iconic logo was desgned by an American university student Carolyn Davidson?

Ans : Nike

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd  December 2020

1) Against which team will India play their first ever day-night Test match in Kolkata?

Ans : Bangladesh

2) Which country has won the most Davis Cup titles?

Ans : USA

3) The Indian Cricket League was a private cricket league funded by which company?

Ans : Zee Entertainment

4) K. Gowtham, Manish Pandey and Mayank Agarwal play for which domestic cricket team?

Ans : Karnataka

5) Who is the subject of the documentary ‘A Father’s Dream’ directed by Aayush Puthran?

Ans : Shreyas Iyer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21st  December 2020

1) Which actor contested and won the Allahabad Lok Sabha seat in 1984?

Ans : Amitabh Bachchan

2) The upcoming show ‘House of the Dragon’ is a prequel to which TV series?

Ans : Game of Thrones

3) Jim Sarbh, who was seen in ‘Padmaavat’, made his Bollywood debut in which film?

Ans : Neerja

4) The TV series ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ is an adaptation of a book by

Ans : Douglas Adams

5) Which character made his debut with the animated short film Steamboat Willie?

Ans : Mickey Mouse

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th  December 2020

1. What condition caused by exposure to extreme cold is also called congelatio

Ans:- Frostbite

2. Which of these is an russian martial art and sport

Ans:- Sambo

3. Launched in 2016 fuschia is an operating system made by which company

Ans – Google

4. The regulating act of 1773 led to establishment of what in calcutta

Ans:- Supreme court

5.which city is the oldest capitail in the world

Ans:- Damascus

DailyTrivia Quiz Answers | 19th December 2020

1.which bangladesh cricketer was recently banned for not reporting bookie approach

Ans:- Shakib al hasan

2. Founded by p.gopichand where is gopichand badminton academy

Ans:- Hyedrabad

3. In 1993 world cup match who helped india defeat zimbabwe by scoring 175 not out

Ans:-kapil dev

4. Which team defeated new zealand in 2019 rugby world cahmpionship

Ans:- England

5. By giving away 75 runs which bowler bowled the most expensive spell in t20 history

Answer – Kasun rajitha

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th December 2020

1) In the film Dhoom: 3, Aamir played a double role. What were his names?

Ans : Sahir – Samar

2) The popular song, Despacito features Luis Fonsi and which other artist?

Ans : Daddy Yankee

3) Whose daughter made her Bollywood debut in the film Dabangg 3?

Ans : Mahesh Manjrekar

4) Which film was dubbed in Tamil as Uyire.. and in Telugu as Premato?

Ans : Dil Se..

5) Who co-starred in Steven Spielberg’s The Color Purple as distraught housewife Sofia?

Ans : Oprah Winfrey

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th December 2020

1.which apsara wanted to marry arjuna when he was in indraloka

Ans:-urvashi

2.in india how long is the laerners license valid

Ans:-6 months

3.the scientist narinder singh kapany is also known as father of

Ans:-fibre optics

4.american clothing company phv corp owns which brand

Ans:-calvin klein

5.in may 2018 where did harry and meghan get married

Ans:-windsor castle

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th December 2020

1) In the 2017 film Trapped’, where is Rajkummar Rao trapped?

Ans : Apartment

2) Nandita Das and Sarmad Khoosat have both directed films on which Urdu writer?

Ans : Saadat Hasan Manto

3) In which film does Shah Rukh Khan play the role of a magician, Gogo Pasha?

Ans : Tubelight

4) Which was the first film produced by Anurag Kashyap’s Phantom Films?

Ans : Lootera

5) In the Hindi film Chef, what is the name of Saif Ali Khan’s food truck?

Ans : Raasta Cafe

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th December 2020

1.which city is served by the jolly grant airport

Ans:-dehradun

2.who was announced as time person of century 1999

Ans:-albert einstein

3.which website was created as jerry and davids guide to world wide web

Ans:-yahoo

4.through operation catus the indian army helped which country to fight which country rebels

Ans:-maldives

5.associated with indian railways the book store chain A.H wheeler was started in

ans:-Allahabad

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th December 2020

1 : Badminton
2 : Punjab
3 : China
4 : Anjali bhagwat
5 : Cathy freeman

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th December 2020

1. What surname was common to bollywood personalities om and amrish

Ans:- Puri

2. Which actor is the inspiration behind the comic book jimmy zhingchak agent d.i.s.c.o

Ans:- Mithun Chakraborty

3. Staring with dr no who was the first actor to play james bond in movies

Ans:- Sean Connery

4. Who directed the film in amitab bachan made his hollywood debut

Ans:- Baz luhrmann

5. Which of these bollywooywood actors made their film debut the earliest

Ans:- Danny denzongpa

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th December 2020

1) The Madeira International Airport in Portugal is named after which footballer?

Answer: Cristiano Ronaldo

2) Who won all the races of the F1 Indian Grand Prix

Answer: Sebastian Vettel

3) Which football club’s B team is known as Castilla?

Answer: Real Madrid

4) Karnataka defeated Tamil Nadu in the Vijay Hazare Trophy 2019-20 by what method?

Answer: VJD method

5) Who captained the Indian Men’s team in their 1st ever T20 international match?

Answer: Virender Sehwag

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th December 2020

1. Who was the director of the oscar nominated film mother india?

Ans:- Mehboob khan

2. Complete the name of this columbian singer:isabel mebarak ripoll

Ans:- Shakira

3. The quote how your doin was often repeated by which character from friends

Ans:- Joey tribbiani

4. Who from the music trio shankar ehsaan loy composed for ssr debut tv series fauji

Ans:- Loy mendosa

5. Ambitab bachan was not a part of the debut film of which of these actress

Ans:- Kareena kapoor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th December 2020

1) Which of these was the last to be liberated from a colonial power?

Ans : Goa

2) Meg, Jo, Beth and Amy form a quartet in which famous novel by Louisa May Alcott?

Ans : Little Women

3) The Jhulta Minar or swyaing minaret, is a famous attraction in which Indian city?

Ans : Ahmedabad

4) What was founded in the 1890s by Caleb Bradham as a digestive syrup?

Ans : Pepsi

5) The colour ‘azure’ refers to the natural colour of which of these?

Ans : Sky

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th December 2020

1) ____ is a co-owner of the ISL football team FC Goa.

Ans : Virat Kohli

2) ____ is the national sport of Argentina since 1953.

Ans : Pato

3) Which cricketer co-founded ‘Tenvic’ a company to develop grassroot sports?

Ans : Anil Kumble

4) Legendary singer Sir Elton John was once the owner of which football club?

Ans : Watford

5) Which world champion billiards player was given the nickname ‘Bombay Tiger’?

Ans : Michael Ferreira

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th December 2020

1) Who among these was not a part of the English band ‘The Beatles’?

Ans: Elton John

2) In Dil Se, who danced with Shah Rukh Khan on top of a train in the song ‘Chaiyya Chaiyya’?

Ans: Malaika Arora

3) Which is the only movie directed by Aditya Chopra with SRK not in the lead?

Ans: Befikre

4) Satnam Ramgotra, who contributed music to Dunkirk and Inception, plays what instrument?

Ans: Drums

5) For which of these films did Aamir Khan not win the Filmfare Best Actor Award?

Ans: Rangeela

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th December 2020

1) Which Indian river is knowns ‘Yarlung Tsango’ in Tibetian language?

Answer: Brahmaputra

2) Making it Big’ss is a book by Binod Choudhary, who is the 1st billionaire from

Answer: Nepal

3) How do we better know the politician Edvige Antonia Albina Maino

Answer: Sonia Gandhi

4) Which of these national symbols is common to both India & Pakistan

Answer: National Fruit

5) Diego de la Vega is the actual name of which of these fictional characters?

Answer: Zorro

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th December 2020

1) In Badminton, the women’s world team championship called

Ans : Uber Cup

2) Which of these stadiums was recently renamed after the former finance minister of India?

Ans : Feroz Shah Kotla

3) Apart from Real Madrid, Zinedine Zidane has played for which of these clubs?

Ans : Juventus

4) In which country were the English cricketers Owais Shah and Usman Afzaal born?

Ans : Pakistan

5) Hyderabad FC replaced which team in the Indian Super League 2019-20?

Ans : FC Pune City

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd December 2020

1) The 2008 movie jannat features Emraan Hashmi playing the role of a

Answer: Match fixer

2) Which character in Friends was portrayed by Lisa kudrow?

Answer: Phoebe

3) AR Rahman won a national Film Award best music director for which of these films?

Answer: Lagaan

4) Who made her film debut with 2002 tamil film Thamizhan?

Answer: Priyanka CHopra

5) Which Indian actor was awarded the nishan-e-imtiaz by Pakistan in 1998

Answer: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd December 2020

1) Which of these automobile brands manufactures the Phantom range of cars?

Ans : Rolls-Royce

2) Krishna Hutheesing wrote a book Dear to Behold about her niece. Name the niece.

Ans : Indira Gandhi

3) Which coffee chain’s logo comes from Siren, a Greek mythological creature?

Ans : Starbucks

4) Which city was severely affected by the Great Fire of 1666?

Ans : London

5) Which of these is a key ingredient of Siachen Omelette?

Ans : Maggi

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.