(Daily) Amazon Quiz Answers Today 12th August | Win Rs.5000 Pay Balance

3

Amazon Quiz Daily Answers


Hello, guys. Welcome to Coolztrick.com I hope you all are doing well, Today We’re going to share with you get a chance to win amazing prizes and an amazon pay balance worth up to 1lakh, We update answers daily, At the right time, So BookMark Our Site to get Fastest Way to win

To get Faster Updates:- Amazon Quiz answers today"<yoastmark

We’re Active On Telegram 24 Hours, For All Latest Tricks, Loots, Shopping Deals, Free Recharge Promo codes, Exclusive Free Bugs, Giveaway, Our Telegram Channel, Join Now For Instant Deals, Tricks All Offers, Free Earning Tricks.

   Join Telegram Now


Updated Today's Amazon Quiz Answers Here | Daily Update

Amazon Quiz Answer Today – 12th August 2021

Question (i)– Who recently made history as the first Canadian to headline a solo Super Bowl halftime show?

Answer – The Weeknd

Question (ii)– Which organisation has proposed to set up an international carbon price floor to help limit global warming?

Answer – IMF

Question (iii)– Kenneth Kaunda, who recently passed away was the first president of which African country?

Answer – Zambia

Question (iv)– In a World Fair event in which year and in which city did this device debut?

Answer – 1893 Chicago World’s Fair

Question (v)– This car company is from which country?

Answer – Germany

Amazon Quiz Answer Today – 10th August 2021

Question 1– Which European country changed its name to avoid confusion with a province in Greece?

Answer – North Macedonia

Question 2– Drag Reduction System or DRS is a very useful tool used in which of the following sports?

Answer – F1

Question 3– China and which country have agreed to build a International Lunar Research Station, possibly on the moon’s surface?

Answer – Russia

Question 4– Who is the current CEO of the company that first designed this technology?

Answer – Timothy Cook

Question 5– How many spokes are on the wheel part of this flag?

Answer – 24

Amazon Quiz Answer Today – 8th August 2021

Question 1– Which is Hong Kong’s largest pro-democracy newspaper, which announced its closure in June 2021?

Answer – Apple Daily

Question 2– Laurel Hubbard, who has become the first ever transgender athlete picked to compete at an Olympics, is from which country?

Answer – New Zealand

Question 3– Where did the 2021 summit between U.S. President Joe Biden and his Russian counterpart Vladimir Putin take place?

Answer – Geneva

Question 4– Which famous album cover is this picture parodying?

Answer – Abbey Road

Question 5– What is the name of this species of birds?

Answer – Toucan

Amazon Quiz Answer Today – 17th July 2021

Question 1– Proficient in guerrilla tactics, the COBRA or Commando Battalion for Resolute Action is a special operation unit of which force?

Answer – CRPF

Question 2– The Maitri Setu, also called The Gateway of Northeast, is built over the Feni River to link which state with Bangladesh?

Answer – Tripura

Question 3– “CROSSROAD” which recently sold for $6.6 million, is the most expensive digital art of what kind?

Answer – Crypto Art

Question 4– Which one of these is not a component of this activity?

Answer – Palette

Question 5– Which of these actors played this character in a movie that also starred Nicole Kidman?

Answer – Val Kilmer

Amazon Quiz Answer Today – 11th July 2021

Recently exported to UK, ‘shahi litchi’ is a gi-tagged product from which of these places?
Answer – Muzaffarpur

SpaceShipTwo, that recently made its first flight to space, is built and operated by which company?
Answer – Virgin Galactic

Mount Nyiragongo erupted in which country in May 2021?
Answer – Democratic Republic of the Congo

Which of these races would you take part with this vehicle?
Answer – Tour De France

What does this bird symbolize in Norse Mythology?
Answer – Wisdom

Amazon Quiz Answer Today – 4th July 2021

Question 1– NASA’s Volatiles Investigating Polar Exploration Rover, or VIPER is set to travel to which of the following places?

Answer – South Pole of the Moon

Question 2– What is the name of India’s first ICMR approved self-test kit for COVID-19?

Answer – Coviself

Question 3– In 2021, cricketer Jasprit Bumrah married which TV presenter?

Answer – Sanjana Ganesan

Question 4– Which sport uses this type of ball?

Answer – Tennis

Question 5– Which phobia does this photograph represent?

Answer – Submechanophobia

Amazon Quiz Answer Today – 28th June 2021

Question 1– Due to the pandemic, which state recently suspended the yatra of Chota Char Dham, one of the most important Hindu Pilgrimages in India?

Answer – Uttarakhand

Question 2– P-8 Poseidon, recently bought by Indian Navy, is an aircraft manufactured by which company?

Answer – Boeing

Question 3– Thisara Perera, who recently announced his retirement from international cricket, played for which country?

Answer – Sri Lanka

Question 4– What is the craft of making these objects called?

Answer – Fletching

Question 5- Name this Italian town, where a great number of inhabitants were buried when Mount Vesuvius erupted in 79 AD.

Answer – Pompeii

Amazon Quiz Answer Today – 27th June 2021

Question 1– Project CLAP is a cleanliness drive launched by which state government?

Answer – Andhra Pradesh

Question 2– In May 2021, who won the Portuguese Grand Prix?

Answer – Lewis Hamilton

Question 3– On the occasion of the centenary of which famous Indian’s birth is ‘Another Dozen Stories’ being translated into English?

Answer – Satyajit Ray

Question 4– In which book of Shakespeare, is this herb mentioned as ‘for remembrance’?

Answer – Hamlet

Question 5– What colour is the cue ball in this game?

Answer – White

Amazon Quiz Answer Today – 22nd June 2021

1) Which organisation outlines the global strategy on occupational safety and health?

Ans : ILO

2) Whereabouts’ is the latest book released by which famous author of Indian origin?

Ans : Jhumpa Lahiri

3) Microsoft entered into a partnership with whom to build the world’s most powerful weather and climate forecasting supercomputer by 2022?

Ans : UK Met Office

4) These towers are located in which Asian country?

Ans : Kuwait

5) Identify the person

Ans : Walt Disney

Amazon Quiz Answer Today – 19th June 2021

Question 1– “The Living Mountain: A Fable for Our Times” is the latest book by which acclaimed author?

Answer – Amitav Ghosh

Question 2– Sri Lanka (2016), Uzbekistan (2018), Argentina (2019) and El Salvador (2021) are among the most recent countries to be certified what by WHO?

Answer – Malaria-Free

Question 3– In April 2021, which country’s women’s cricket team set a new world record for most consecutive matches won in ODI cricket?

Answer – Australia

Question 4– With which film series, featuring computer programmer and hacker Thomas Anderson, would you associate a similar screen?

Answer – Matrix

Question 5– The destruction of this famous barrier began in which year?

Answer – 1989

Amazon Quiz Answers Today 17th June​

Question 1– Sunderlal Bahuguna, the man who taught India to hug trees, recently passed away. He was behind which of these?

Answer – Chipko Movement

Question 2– In March 2021, which cricketer scored the fastest 50 by a player on his ODI debut?

Answer – Krunal Pandya

Question 3– Name the 2020 film starring Tom Hanks as Commander Ernest Krause, commanding officer of the USS Keeling.

Answer – Greyhound

Question 4– Known for hodoo rock formationa and hot air balloon rides, which place in Turkey in this?

Answer – Cappadocia

Question 5– Name this iconic car from Volkswagen

Answer – Beetle

Amazon Quiz Answers Today 15th June​

1) In the final of which of these ATP Masters 1000 series tournaments in 2021 did Rafael Nadal beat Novak Djokovic?

Ans :Italian Open

2)In which country would you find the hot and dry deserts called Gibson, Simpson and Tanami?

Ans :Australia

3)Which popular series of books on dragons is authored by Tui T. Sutherland?

Ans :Wings of Fire

4)According to legend, on the order of King Arthur people like these spent their lives searching for which precious treasure?

Ans :Holy Grail

5)What do the ear flaps in this animal help it do?

Ans :Stay cool

Amazon Quiz Answers Today 14th June​

1) With which medicine company has India’s DRDO collaborated to develop the 2DG drug for treatment of COVID-19?

Ans : Dr Reddy’s

2) What name was given to the most famous rock formation in the Galapagos Islands that has recently collapsed into the sea?

Ans : Darwin’s Arch

3) As of May 2021, Ole Gunnar Solskjaer, a former Norweigian player, is the current manager of which EPL club?

Ans : Manchester United

4) Called Hanboks, these are the traditional clothes worn by the people of which Asian county?

Ans : South Korea

5) Which legendary hero from Switzerland was made to shoot an arrow at this fruit balanced on his son’s head?

Ans : William Tell

Amazon Quiz Answers Today 10th June

  1. Which cricket team is India going to play in the finals of the first-ever World Test Championships?

Answer – New Zealand

  1. Which pop singer collaborated with Lady Gaga on the hit pop single ‘Rain On Me’?

Answer – Ariana Grande

  1. The world’s largest jeweller, Pandora, announced that it will stop using naturally sourced what, in order to become carbon neutral by 2025?

Answer – Diamonds

  1. Also known as the Master of this martial art, who is the latest Marvel superhero who will hit the big screens later in 2021?

Answer – Shang-Chi

  1. Which company is giving away these items for free to people in the USA who show they’ve received a COVID-19 vaccine?

Answer – Krispy Kreme

Amazon Quiz Answers Today 4th June – Win Rs.20000

Question 1– Widely in news, what medical condition describes an absence of enough oxygen in the tissues to sustain bodily functions?

Answer – Hypoxia

Question 2– Miguel Díaz-Canel is serving as the first secretary of the Communist Party in which country since 2021?

Answer – Cuba

Question 3– ISRO is going to execute the Lunar Polar Exploration Mission (LUPEX) with which other space agency?

Answer – .JAXA

Question 4– With respect to the solar system, what is NOT true about this planet?

Answer – It is the coldest planet

Question 5– This is a picture of what?

Answer – Tallest grass

Amazon Quiz Answers Today 3rd June – Win Rs.25000

  1. Which ministry was responsible for the ‘40th Indian Scientific Expedition to Antarctica’?

Answer – Ministry of Earth Sciences

  1. Which of these is an upcoming children’s book written by JK Rowling?

Answer – The Christmas Pig

  1. Which country is known for their Hellenic Air Force?

Answer – Greece

  1. Name this famous monument

Answer – Hagia Sophia

  1. This is the __ planet in the solar system. Fill in the blanks

Answer – Hottest

Amazon Quiz Answers Today 2nd June – Win Rs.10000

Question 1 – What is the name given to the roadmap for implementation of National Education Policy for the next 10 years in India?

Answer – SARTHAQ

Question 2– Stefanos Tsitsipas, the youngest player ranked in the top 10 in the ATP rankings, is from which country?

Answer – Greece

Question 3– Marwa Elselehdar, who was in the news recently, is Egypt’s first female what ?

Answer – Ship captain

Question 4– Who was the first actor to play this character in a live-action movie?

Answer – Nicholas Hammond

Question 5– What is true about this lake located in Russia?

Answer – Deepest freshwater lake

Amazon Quiz Answers Today 21st May – Win Rs.25000

Question 1– Which of these phrases can you NOT use on Alexa to go to the spin and win page?

Answer:roll spin and win page

Question 2– Which of the following was recently set up by National Bee Board for easy traceability of the source of Honey?

Answer:Madhu kranti Portal

Question 3– On the occassion of its 100th anniversary, The Royal Australian Air Force announced it would replace the term “airmen” with what?

Answer:Aviators

Question 4– In April 2021, Nguyen Xuan Phuc was sworn in as the president of which Asian country?

Answer: Vietnam

Question 5– This item in the Harry Potter stories, is associated with the freeing of which of these characters?

Answer: Dobby

Question 6– Now a plumber, what was the original profession of this videogame character?

Answer:Carpenter

Amazon Quiz Answers Today 11th March 2021 – Win JBL Headphones

  • Answer 1 :  A chameleon
  • Answer 2 : Super Bowl
  • Answer 3 : Odisha
  • Answer 4 : Brazil
  • Answer 5 :  Pride

Amazon Quiz Answers Today 10th March 2021 – Win Samsung Ear Buds

  • Answer 1 :  Nanda Devi glacier
  • Answer 2 : Radio telescope
  • Answer 3 : USA
  • Answer 4 : Joseph
  • Answer 5 :  Railroad

Amazon Quiz Answers Today 6th March 2021 – Win Rs.10000

  • Answer 1 : Aatmanirbharta
  • Answer 2 :Pattachitra
  • Answer 3 :Project Loon
  • Answer 4 : South Korea
  • Answer 5 : Cannot fly backwards

Amazon Quiz Answers Today 11th January

Q1. Meaning “day” in Latin, what new name is given by Facebook to its cryptocurrency ‘Libra’?
Ans– Diem

Q2. The World Economic Forum will hold its 2021 annual meeting in which city instead of its traditional home of Switzerland?
Ans– Singapore

Q3. December 6 is observed as the Mahaparinirvan Divas by millions of followers and admirers of which great Indian?
Ans– BR Ambedkar

Q4. These mythical creatures, found on church buildings around the world, protect stone walls during rain. Name this creature.
Ans– Gargoyle

Q5. Name this character from a famous Stephen King Novel.
Ans– Pennywise

Details of contest

Amazon Quiz Answers Today 4th January – Win ₹5000

Answer

1: Malayalam

2: Dubai

3: SEBI

4  The iron lady

5: Salvador Dali

Amazon Quiz Answers Today 28th December – Win 

1: Roshni Nadar

2: Repo rate

3: Cameron Green

4: Indonesia 

5: Tesla

Currently Live Daily Amazon Quizzes Answers:- 

Amazon Wonder Woman Quiz Answers 

  1.  – Steve Trevor
  2.  – Kristen Wiig
  3.  – Antiope
  4.  – Ares
  5.  – Her Tiara

Get Fit Quiz Answers 

  1.  – Weight
  2. – Eat Local, Think Global
  3.  – 12 Weeks
  4. – All Of These
  5.  – Strength

Health Essentials Quiz Answers 

  1. – 50%
  2.  – Monthly
  3.  – Amla
  4.  – All Of These
  5.  – All Of These

Amazfit GTS 2 Mini Quiz Answers

  1.  – 1.55 Inch
  2.  – Amoled
  3.  – TRUE
  4.  – 70+
  5.  – All Of The Above

National Mathematics Day Quiz Answers

  •  – Tamil Nadu
  •  – Algebra
  •  – Fibonacci sequence
  • – One In Three
  • – 4

Michael Kors Christmas Quiz Answers 

  •  – MKT5045
  • – Women’s Blair Chronograph Stainless Steel Watch
  •  – Whitney
  •  – TRUE
  • – White

 Pay Later Quiz Answers 

  •  – All Of The Above
  •  – Netbankings / Debit Cards
  •  – All Of The Above
  •  – Enter PAN Card , Aadhar Card Details
  •  – True

Wardrobe Refresh sale Quiz Answers 

  •  – 24 Hours
  • – 15th December 2020
  •  – All Of The Above
  •  – 1st Image
  •  – 16th – 20th December
  •  – C (3rd Image)
  •  – Puma

Launchpad Quiz Answers

  •  – 2016
  •  – Watch & Shop
  •  – All Of The Above
  •  – Yes
  •  – Startup

Pay Amazon Se Quiz Answers 

  1.  – Maddy can pay for juice on Amazon App
  2.  – Any
  3.  – All of These
  4.  – Amazing & Rewarding
  5. – Pay

Tea Lover’s Quiz Answers

  1.  – Srilanka 
  2. – Darjeeling 
  3.  – Milk
  4.  – China
  5.  – Asterix in Britain

Amazon Car & Bike Protection Quiz Answers

  1. . True
  2. . True
  3. . All of the above
  4. . No claim bonus
  5. . True

 Credit Card Quiz Answers 

  1.  Amazon Pay ICICI Bank Credit card
  2.  Rs.2500
  3.  All of the above
  4.  ICICI Bank
  5.  Amazon Pay balance

Amazon Quiz Answers Today 22nd December – Win Fossil Women’s Watch

Answer

1: Italy

2: uttar pradesh

 3: Dr Anthony Fauci

 4: Oysters

 5 : Monopoly

Amazon Quiz Answers Today 15th December – Win Skybags Luggage Set

Answer

1 : Lakshmi Vilas Bank

 2 : England

 3 : Sweden

4 : Andy Warhol

 5 : Armadillo

Amazon Quiz Answers Today 14th December – Win ₹15000

Answer

1: Indonesia

2: Ariana Grande

 3: Assam

 4: Netherland

 5: Magnus Carlsen 

Full Questions Answers

  1. The province of Kalimantan is going to be the new capital of which country? – Indonesia
  2. Which most-followed female on Instagram recently released her latest album ‘Positions’? – Ariana Grande
  3. Tarun Gogoi, who recently passed away, served as the Chief Minister of which Indian state from 2001 to 2016? – Assam
  4. Known for its canals, this is the capital city of which country? – Netherlands
  5. Which world champion in this sport, also briefly led the official fantasy football league of the Premier League last year? – Magnus carlsen

Amazon Quiz Answers Today 13th December – Win Oppo A53

Answer

 1: Shuggie Bain

2: Princess Diana

 3: Holmes

4: Spain

5: Mark Ruffalo

Full Questions Answers

Name the debut novel by Scottish-American writer Douglas Stuart, which won the 2020 Booker Prize. – Shuggie Bain

The interview of which famous personality in 1995 is being currently investigated by BBC if it was unduly coerced? – Princess Diana

As per a novel by Nancy Springer, Enola is the youngest sibling in which famous family? – Holmes

Which team won the World Cup in this sport in 2019? – Spain

Which of these actors has NOT played the role of this character in movies? – Mark Ruffalo

Amazon Quiz Answers Today 9th December – Win ₹25000

Answer:

  1: chhath

 2: Bhutan

 3: Chicago Bulls

 4: Star Wars

 5: Africa

Answers Today 6th December – Win Samsung Galaxy Tab

1) Along with Sur Sarovar in Agra, which other wetland has been added to the list of recognized Ramsar sites in November 2020?

Lonar lake

2) Baghjan gas leak occurred in which state of India?

Assam

3) Gyalyum Sangay Choden Wangchuck, who won the 2020 United Nations Population Award, is the Queen Mother of which country?

Bhutan

4) Name the dish.

Eggs Benedict

5) This sketch is a tribute to which fictional detective?

Sherlock Holmes


 

Join Telegram Channel For Loot


How To Play Amazon Quiz Contest Daily-

You can play the quiz contest from 8 AM – 12 PM, where one lucky user will win amazing rewards. The winner’s name will be announced on the amazon app, you will get notified by email and phone number. – Process to Participate In Quiz Answer Contest.

  • Visit Amazon App
  • Log in Or sign up on amazon
  • now, In search Box- Type Amazon Quiz
  • you will get Quiz Banner
  • Now Submit 5 Answers To Win Exciting Prize

About Amazon Quiz Answers Contest- 

The contest can be playable by all users, the amazon activity is done to give rewards to their active users, also, user can increase their knowledge by this contest. The quiz timing for this contest is 8 AM, where you can submit the answers by 12 PM. Amazon will announce 1 lucky winner for every contest organized on the app, prize can be amazon gift cards, amazon pay balance, Xiaomi Mobile Phone, Samsung, OPPO, VIVO, RealMe Smart Phones. So, Start playing quiz contest on amazon and win a daily prize, you can check the correct quiz answers here or simply join IHD Deals Telegram Channel. Reference → Amazon Quiz Answer Today By IHD Deals

3 COMMENTS

  1. I was just searching for this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

  2. There are some interesting time limits in this article however I don抰 know if I see all of them center to heart. There is some validity however I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as effectively

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.