Amazon Quiz Answers Today 8th Sept 2020 – Win 5000 Amazon Pay Balance

Updated Amazon Quiz Answers Today Here, Today Contest, Amazon Quiz Correct Answers Update Today

Amazon Quiz Answer Today: Hello, guys!! get a chance to win amazing prizes and amazon pay balance worth up to 1lakh

To get Faster Updates:- Amazon Quiz answers today
Amazon Quiz Answers Today
Amazon Quiz Answers Today

Click here to submit Amazon Quiz Answer

 Amazon Quiz Timing – 8 AM to 12 PM 

Amazon Quiz Today Answers | 14th September 2020 | Win ₹50000 Pay

Question 1. Which of these food items help in boosting immunity?

Answer 1 – All of these

Question 2. For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?

Answer 2 – Split squats

Question 3. Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?

Answer 3 – Shankar Ehsaan Loy

Question 4. Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?

Answer 4 – Arunachal Pradesh

Question 5. Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?

Answer 5 – Israel

Amazon Quiz Today Answers | 8th September 2020 | Win Philips Soundbar

Question 1. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answer 1 – Renewable energy

Question 2. Brahmastra is an upcoming movie starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt. Which of these South Indian superstars also features in the movie?

Answer 2 – Akkineni Nagarjuna

Question 3. Google has recently partnered with which Indian organisation for a flood forecasting initiative?

Answer 3 – Central Water Commission

Question 4.Sawant Ajay Anant has been awarded the Arjuna Award for which of these sports?

Answer 4 – Equestrian

Question 5.In a first, India is set to launch a ferry service with which country via Kulhudhuffushi atoll?

Answer 5 – Maldives

Amazon Quiz Today Answers | 7th September 2020 | Win ₹20000

Question 1. Which newly set up agency will conduct a Common Eligibility Test for selection to non-gazetted posts in the central government ?
Answer 1 : National Recruitment Agency

Question 2. What is the name of the app which has recently been launched by National Highways Authority of India to monitor plantation projects?
Answer 2 : Harit Path

Question 3. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?
Answer 3 : Renewable energy

Question 4. Rani Rampal, named as a 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee, is the captain of the Indian Women’s Team in which sport?
Answer 4 : Field Hockey

Question 5. Who attended the 5th world conference of speakers of parliament on behalf of India?
Answer 5 : Om Birla

Amazon Quiz Today Answers | 1st September 2020 | Win Mi Laptop

Question 1) Recently satellite analysis, showed oil spill leaking into Blue Bay Marine Park. In which country is it located?

Answer 1 is : Mauritius

Question 2) Which organization is behind ‘Mukti Caravan’, an initiative to mobilize people against child trafficking?

Answer 2 is: Bachpan Bachao Andolan

Question 3) Which institute has helped scientists at ISRO come up with a novel way to make space bricks on the lunar surface using lunar soil?

Answer 3 is: IISC

Question 4) Which Indian currently serves as the Chief Scientist at the World Health Organization since March 2019?

Answer 4 is: Soumya Swaminathan

Question 5) The newly unveiled logo of the Jharkhand government accommodated which flower of bright red color?

Answer 5 is: Palash

Amazon Quiz Answers Of 31st March 2020 – Win Galaxy Z Flip

Question 1. Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?

Answer is – Jessica Chastain

Question 2. Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answer is – BR Ambedkar

Question 3. The website for ________ observed on March 22nd, has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)

Answer is – World Water Day

Question 4. Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?

Answer is – Saurashtra

Question 5. Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?

Answer is – Saudi Arabia

Amazon Quiz Today Answers | 29th August 2020 | Win RayBan Sunglasses

Question 1. Who won the 70th anniversary Grand Prix held at the Silverstone circuit, the second of back to back races at the venue?

Answer 1 is – Max Verstappen

Question 2. After the Mysuru Rail Museum, where is the second Rail Museum set up by the South Western Railway (SWR)?

Answer 2 is – Hubballi

Question 3. From August 2020, India now has which of these ministries?

Answer 3 is – Ministry of Education

Question 4.The UN’s postal agency has released a commemorative postage stamp this year on the 40th anniversary of what?

Answer 4 is – Small Pox Eradication

Question 5.Small Pox EradicationFinding the forgotten gems: ‘Revisiting the ________ of Matheran after 125 years’. Fill in the blanks in the name of this research paper.

Answer 5 is – Butterflies

Amazon Quiz Today Answers | 28th August 2020 | Win Samsung Galaxy Buds

Question 1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who w

Answer 1 is – CV Raman

Question 2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer 2 is – Urdu

Question 3. MSME Minister Nitin Gadkari recently unveiled a microwave device that can disintegrate the novel coronavirus. What is it called?

Answer 3 is – Atulya

Question 4.Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer 4 is – Kamala Harris

Question 5. Defense Minister Rajnath Singh has recently launched the Naval Innovation and ________ Organisation (NIIO). Fill in the blank.

Answer 5 is – Indigenisation

26th August 2020 | Win OnePlus 8 Pro

Question 1. Mauritius had declared a ‘state of environmental emergency’ due to what caused by the bulk carrier ship MV Wakashio?

Answer 1 is – Oil Spill

Question 2. Girish Chandra Murmu is the 14th and the latest to hold which of these important positions?

Answer 2 is – Comptroller and Auditor General

Question 3. To provide better connectivity to the people of which UT did the Prime Minister recently launch a Submarine Optical Fibre Cable network?

Answer 3 is – Andaman and Nicobar Islands

Question 4.In the recently released ‘Raat Akeli Hai’ as well as the movie ‘Raees’, Nawazuddin Siddiqui’s character has what profession?

Answer 4 is – Police

Question 5.The 2nd Test match between England and Pakistan in 2020 was the shortest (in terms of balls bowled) in England in 33 years. Name the venue.

Answer 5 is – Rose Bowl, Southampton

Amazon Quiz Today Answers | 24th August 2020 | Win Rs.7500 Pay

Question 1. Sadbhavana Divas celebrated on 20th August every year, commemorates the birth anniversary of which former Prime Minister?

Answer 1 is – Rajiv Gandhi

Question 2. Russia dubbed its new COVID- 19 vaccine as ‘_________ 5’, after a famous satellite. Fill in the blanks

Answer 2 is – Sputnik

Question 3. Which of these organizations has recently announced an aid of 1.65 million Euros to support flood victims in India, Nepal and Bangladesh?

Answer 3 is – EU

Question 4.In a rare occurrence, Silverstone hosted two back to back F1 Grand Prix races in August 2020. What was the 2nd of those races called?

Answer 4 is – 70th anniversary Grand Prix

Question 5.ISRO’s lead facility for launch vehicle development located in Thiruvananthapuram, is named after which scientist born on August 12th?

Answer 5 is – Vikram Sarabhai

Amazon Quiz Today Answers | 22nd August 2020 | Win OnePlus TV

Question 1) National Gallery of Modern Art recently organised a virtual tour to commemorate the 150th birth anniversary of which Indian artist?

Answer 1 is : Rabindranath tagore

Question 2)August 6, 2020 was the 75th anniversary of which of the following events?

Answer 2 is :Atomic Bombing of Hiroshima

Question 3)With 8 wickets in the match, who was the leading wicket taker in the first Test between England and Pakistan in 2020?

Answer 3 is : yashir shah

Question 4)‘The Class of 83’ is an upcoming crime drama movie, starring which of these actors?

Answer 4 is : bobby deol

Question 5) Who was the Chairman of the Drafting Committee of the Constituent Assembly formed to write the Constitution of India?

Answer 5 is : Dr ambedkar

Amazon Quiz Today Answers | 21st August 2020 | Win Fujifilm Camera

Question 1) What did William Kirk English and Douglas Engelbart invent while working at SRI International’s Augmentation Research Center?

Answer is : comp. Mouse

Question 2) IIM Sirmaur recently started the academic session 2020 online with a virtual inauguration. Which state is IIM Sirmaur in?

Answer is :Himachal Pradesh

Question 3) Lee Teng-hui, who recently passed away, was the first democratically elected president of which country?

Answer is : taiwan

Question 4) Name the Indian file sharing app developed by Ashfaq Mehmood Choudhary, a 17-year-old boy from Kashmir.

Answer is : dodo drop

Question 5) Ebrahim Alkazi, who recently passed away, was the director of which of these institutions for 15 years?

Answer is : national school of drama

Amazon Quiz Today Answers | 20th August 2020 | Win Rs.50000 Pay

Question 1) August 3 was recently celebrated in India as what day?

Answer 1 is : World Sanskrit Day

Question 2) On August 1, 2020, which freedom fighter’s 100th death anniversary was observed in India?

Answer 2 is : Bal Gangadhar Tilak

Question 3) Beirut is the capital and largest city of which country?

Answer 3 is : Lebannon

Question 4) Mahatma Gandhi Setu bridge over river Ganga connects the north and south of which Indian state?

Answer 4 is : Bihar

Question 5) In August 2020 Doordarshan added to its regional bouquet, a dedicated satellite channel for which Indian state?

Answer 5 is : Assam

Amazon Quiz Today Answers | 18th August 2020 | Win Samsonite Suitcase

Question 1) Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?

Answer 1 is: Vimal

Question 2) What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?

Answer 2 is: Red chilies

Question 3) Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?

Answer 3 is: MS Dhoni

Question 4) During this lockdown period ‘WFH’ has become very popular. What does WFH stand for?

Answer 4 is : work from home

Question 5) Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity ?

Answer 5 is : Amazon

Amazon Quiz Today Answers | 16th August 2020 | Win Galaxy A31

Question 1) Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Answer 1 is: Bombay Flying Club

Question 2) Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Answer 2 is: Japan

Question 3) Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Answer 3 is: Solar Power

Question 4) Greenlights is a memoir of which Academy Award-winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Answer 4 is: Matthew McConaughey

Question 5) PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Answer 5 is: Mauritius

Amazon Quiz Today Answers | 12th August 2020 | Win Galaxy Note 10

Question 1 – Basheerunnisa Begum daughter of Mir Osman Ali Khan belonged to which royal family of India?

Answer is : Nizam of Hydrabad

Question 2 – HITAM is the name of the app planned to launch for COVID 19 patients by which state?

Answer is : Telangana

Question 3 – Stuart Broad along with which other player won the Man of the Series award in the recently concluded Wisden trophy?

Answer is : Rostan Chase

Question 4 – The Rafale jets that made their way into India originate from which country?

Answer is : France

Question 5 – Which Indian youth has joined the UN Secretary General’s Youth advisory group for climate change?

Answer is : Archana Sorenge

Amazon Quiz Today Answers | 10th August 2020 

Question 1.Which renowned striker has become the first player to score 50 goals in Serie A, Premier League and La Liga?

Answer – Cristiano Ronaldo

Question 2.Which of these is considered to be the world’s oldest film festival, whose 77th edition is slated to happen in September 2020?

Answer – Venice Film Festival

Question 3.‘Quest for Restoring Financial Stability in India’ is a recently released book written by which Former Deputy Governor of RBI?

Answer –Viral Acharya

Question 4.Which Professional football league in India has become the first league from South Asia to be inducted in the World Leagues Forum?

Answer – ISL

Question 5.Which former diplomat is the author of the recently released book ‘The India Way: Strategies for an Uncertain World’?

Answer – S Jaishankar

Amazon Quiz Today Answers | 9th August 2020 | Win One Plus 7T Pro

Question 1) With Which of these Countries has the reserve bank of India agreed to do a currency swap worth $400 Million?

Answer 1 : Sri Lanka

Question 2) Which English Cricketer has topped the ICC All Rounder rankings following a brilliant performance in the second Test Against West Indies?

Answer 2 : Ben Stokes

Question 3) Which of these movies is based on the life of a woman describes in S.Hussain Zaidi’s book ‘Mafia Queens of Mumbai’?

Answer 3 : Gandubai Kathiawadi

Question 4) A test series between England and which team is played for the Wisden Trophy?

Answer 4 : West Indies

Question 5) The “MAUSAM” app for forecasting Weather was recently Launched On the Foundation Day of Which These?

Answer 5 : Ministry of Earth Science

Amazon Quiz Answers 8th August – Win Noise Shots Wireless Headphones

Question 1 of 5:

India’s mixed relay team of the 2018 Asian Games had it’s silver medal upgraded to gold after which team got disqualified?

The answer is- Bahrain

Question 2 of 5:

Which of these movies is based on the life of IPS officer Abhayanand, who began the Super 30- free tutorial along with Anand Kumar?

The answer is- Pareeksha

Question 3 of 5:

The ICC T20 World Cup 2020, that was postponed recently, was scheduled to be held in which country?

The answer is- Australia

Question 4 of 5:

Chandrikapersad Santokhi, the President of which country was featured in the news lately because he took his presidential oath in Sanskrit?

The answer is- Suriname

Question 5 of 5:

Which popular Asian band is set to headline the 10th edition of the virtual iHeartRadio Music Festival along with Miley Cyrus and Coldplay?

The answer is- BTS

Amazon Quiz Answers- Fossil Explorist Watch on 7th August 2020

Question 1:
The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?
Correct Answer: Nawazuddin Siddiqui

Question 2:
Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?
Correct Answer: Indian Ocean

Question 3:
The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?
Correct Answer: Gujarat

Question 4:
Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?
Correct Answer: One Plus Nord

Question 5:
Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?
Correct Answer: Madhya Pradesh

 

Amazon Quiz Answers- Rs.50,000 on 6th August 2020

Question 1:
‘Paheli’ is a recently released song from which movie, based on the life of a famous Indian?
Correct answer: Shakuntala Devi

Question 2:
Sofia Kenin, the winner of the 2020 Australian Open women’s singles title, represents which country?
Correct answer: USA

Question 3:
What was the colour of the rare albino turtle recently spotted in the Balasore district of Odisha?
Correct answer: Yellow

Question 4:
Padmanabhaswamy is the tutelary deity of which royal family of India?
Correct answer: Travancore

Question 5:
To mark the date of the establishment of FIDE, the United Nations celebrated July 20th 2020 as what day for the first time?
Correct answer: World Chess Day

 

Amazon Quiz 5 August 2020 Answers – Win Huawei P30 Pro

Question 1:- Which actress who starred as a child artist in Imtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?

Answer:- Sanjana Sanghi

Question 2:- Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?

Answer:- Dakar Rally

Question 3:- Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off 5 fighter jets from which company, that has joined the Indian Airforce?

Answer:- Rafale

Question 4:- In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti-tuberculosis medicine to which country?

Amazon Quiz 4 August 2020 Answers – Win Dyson Air Purifier

Question 1:- Who recently became the second-fastest all-rounder to reach the Test double of 4000 runs and 150 wickets?

Answer:- Ben Stokes

Question 2:- Rose Christiane Raponda became the first female prime minister of which country in July 2020?

Answer:- Gabon

Question 3:- Lourdes Roman Catholic shrine, which organised world’s first e- pilgrimage, is located in which country?

Answer:- France

Question 4:- Which country has recently started resettling Rohingya refugees on a floating island named ’Bhasan Char‘

Answer:- Bangladesh

Question 5:- What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer:- Neowise

Amazon Quiz 3 August 2020 Answers – Win ₹20,000

Question 1:- Helios, Ulysses and the SOHO are all missions to study which astronomical body?

Answer:- Sun

Question 2:- Which famous temple is located in Prabhas Patan near Junagadh in Saurashtra?

Answer:- Somnath Temple

Question 3:- The Chiang Mai Initiative is a multilateral currency swap arrangement among the members of which organization?

Answer:- ASEAN

Question 4:- ‘If It Bleeds’ is a 2020 collection of four previously unpublished novellas by which American writer?

Answer:- Stephen King

Question 5:- Which country’s top tier football league title did FC Porto claim after a win over Sporting Lisbon?

Answer:- Portugal

How to play Amazon Today Quiz?

Playing the amazon quiz is not rocket science. It is simple and after reading this article, I am sure that you will be able to play and perform better in the quiz. All you need to do is to follow the steps given below to the letter.

Method 1:- As this is an App-based quiz, which means you will have to download the Amazon app from Play Store or App Store if you want to participate in the quiz.

Method 2:- After you need to login on your Amazon Account.

Method 3:- Next step is scrolling down to the “Amazon Today Quiz” banner. If you cannot find the quiz, banner goes to FunZone” or search Quiz on the search box and you will find it.

Method 4:- Once you tap on the Amazon Today Quiz banner or image it will take you to the screen with questions and answers. This is the place where you can answer questions and make your way to free credits and products also you are too close to get Amazon Quiz Answers.

Method 5:- As the winners are selected on the lucky draw so the more you play the better will be your odds of winning. I suggest you play it daily so you can win something from it. Also Updated with our Latest Amazon Quiz Answers.

 

Amazon Quiz 2 August 2020 Answers – Win Samsung Galaxy Note 10

Question 1:- Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Answer:- IPL

Question 2:- Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Answer:- Malala Day

Question 3:- Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Answer:- Kailasavadaivoo Sivan

Question 4:- Pasakha Industrial Estate is located in _. India has recently opened new trade routes for it.

Answer:- Bhutan

Question 5:- Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Answer:- Airtel

Amazon Quiz 1 August 2020 Answers – Win Noise shots wireless headphones

Question 1:- Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?

Answer:- Saudi Arabia

Question 2:- Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVID- 19, which is currently undergoing trials?

Answer:- Bharat Biotech

Question 3:- July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?

Answer:- First Atomic Bomb

Question 4:- Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?

Answer:- Ruskin Bond

Question 5:- Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award’ in the Toronto Film Festival 2020?

Answer:- Kate Winslet

Today’s Amazon Quiz Answers| 31st July – Win Sony 1000XM3 Headphones

Question 1 of 5:

Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1?

The answer is- Real Madrid

 

Question 2 of 5:

Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?

The answer is- Twitter

 

Question 3 of 5:

Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?

The answer is- Lewis Hamilton

 

Question 4 of 5:

According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?

The answer is- India

 

Question 5 of 5:

Which American singer-songwriter is set to headline the virtual EDM fest ‘Tomorrowland Around the World’?

The answer is- Katy Perry

Amazon Quiz Today Answers | 30th July 2020 | Win Rs.50000

Question 1. Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

Answer 1 is – MythBusters

Question 2. In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Answer 2 is – Best Captain

Question 3. 26th July is observed in India, as ______ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.

Answer 3 is – Kargil

Question 4. In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Answer 4 is – Nikola Tesla

Question 5. 38-year-old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?

Answer 5 is – HCL

Amazon Quiz Answers- Samsung M30s on 29th July 2020

Question 1:
Jack Charlton, who recently passed away, was a member of which 1966 is FIFA World Cup-winning team?
Correct Answer: England

Question 2:
In which city is the Sri Padmanabhaswamy Temple located?
Correct Answer: Thiruvananthapuram

Question 3:
What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?
Correct Answer: Neowise

Question 4:
22nd July is observed globally as ____ approximation day. Fill in the blanks.
Correct Answer: Pi

Question 5:
Pakistan recently allowed which country to send goods to India using the Wagah border from July 15?
Correct Answer: Afghanistan

 

Amazon Quiz 28 July 2020 Answers – Win Samsonite Polycarbonate suitcase

Question 1:- A very rare ‘Golden Tabby’ tiger has recently been spotted in which National Park?

Answer:- Kaziranga National Park

Question 2:- An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

Answer:- Earth and Sun

Question 3:- The role of Kolkata based IAS officer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

Answer:- Shakuntala Devi

Question 4:- To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her Instagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

Answer:- Cocktail

Question 5:- The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?

Amazon Quiz 26 July 2020 Answers – Win Samsung Galaxy Z Flip

Question 1:- Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?

Answer:- Lionel Messi

Question 2:- A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?

Answer:- The 14th Dalai Lama

Question 3:- In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?

Answer:- Central Perk

Question 4:- Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund’ to accelerate growth of a digital India?

Answer:- Google

Question 5:- Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?

Answer:- Fighter Pilot

Amazon Quiz 25 July 2020 Answers – Win Bose 700 Bluetooth headphones

Question 1:- Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?

Answer:- Soorma Bhopali

Question 2:- Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?

Answer:- West Indies

Question 3:- What is the name of the re-branded Google Plus for enterprise customers?

Answer:- Google Currents

Question 4:- Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?

Answer:- Boeing

Question 5:- Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?

Answer:- UAE


Amazon quiz answers today for 24th July 2020: Win GoPro Hero 8

Question 1 of 5:

Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver’?

The answer is- Urjit Patel

Question 2 of 5:

Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organization?

The answer is- Royal Society of London

Download Dealsmaget App and Get Amazon Quiz Answers & Deals on your Fingertips 

Question 3 of 5:

Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?

The answer is- Louis Pasteur

Question 4 of 5:

‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?

The answer is- Instagram

Question 5 of 5:

Quiz

The answer is- Brazil


Amazon Quiz Today Answers | 23rd July 2020 | Win Rs.15000 Pay Balance

Question 1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?

Answer 1 is – JIOMEET

Question 2. Over-16 is a military surveillance satellite launched by which country?

Answer 2 is -Israel

Question 3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?

Answer 3 is – e-Waste

Question 4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of Ladakh?

Answer 4 is – lndlan Oll

Question 5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to

repatriate Indian citizens from overseas?

Answer 5 is – Samudra Setu

Amazon Quiz Time 2 July 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Indian footballer who received the Indian Player of the Year in 1993, 1997 and 1999 has been recommended for Padma Shri this year?

Answer:-IM Vijayan

Question: 2

The movie ‘Dil Bechara’ based on ‘The Fault in Our Stars’ stars which of these late actors?

Answer:- Sushant Singh Rajput
Question: 3

Which famous sportsperson born on July 5th, has won a silver medal each at the Olympics, Asian Games and Commonwealth Games?

Answer:- PV Sindhu

Question: 4

What is the name of the new experimental app introduced by Google for users to share and curate interesting stuff?

Answer:-Keen

Question: 5

Malala Yousafzai, the youngest person ever to win the Nobel Peace Prize, recently completed her degree from which university in UK?

Answer:-University of Oxford
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 2nd July Above Amazon Quiz 2nd July 2020, Amazon 2 July 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 2nd July 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  2 July 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 2 July 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 5000 Amazon pay balance


Amazon Quiz Answers Today For 29th June 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–29th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 29 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

ISRO, in association with which space agency, is planning to launch a Lunar Polar Exploration Mission, planned to land in 2024?

Answer:-JAXA

Question: 2

What word did Instagram add to memorialize Sushant Singh Rajput’s account?

Answer:-Remembering
Question: 3

Which technology company has acquired the Swedish map

Answer:- Facebook

Question: 4

Which Indian Prime Minister born on 28th June, wrote the book ‘The Insider’?

Answer:-PV Narasimha Rao

Question: 5

Recently launched portal ‘SATYABHAMA’ aims to promote research and development in which sector?

Answer:-Mining
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 29th June Above Amazon Quiz 29th June 2020, Amazon 29 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 29th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  29 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 29 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 28th June 2020- Win Samsung M30s

Today’s Quiz Prize –Win Samsung M30s Amazon Quiz Contest Date–28th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 28 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Kathy Lueders is the first female head of human spaceflight program at which agency?

Answer:-NASA

Question: 2

Recently ASI discovered a 500-year-old temple dedicated to Gopinath Dev, submerged in which Indian river?

Answer:-Mahanadi
Question: 3

Twitter recently announced a new feature that lets users attach what to their tweets?

Answer:- Audio snippets

Question: 4

Axone, a type of fermented soya bean, is part of the cuisine of which Indian state?

Answer:-Nagaland

Question: 5

‘Klara and the Sun’ is the latest novel announced by which Nobel Laureate?

Answer:-Kazuo Ishiguro
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 28th June Above Amazon Quiz 28th June 2020, Amazon 28 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 28th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  28 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 28 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Samsung M30s


Amazon Quiz Answers Today For 27th June 2020- Win OnePlus TV

Today’s Quiz Prize –Win OnePlus TV Amazon Quiz Contest Date–27th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 27 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Raja Parba, where Mother Earth is celebrated, is a festival in which Indian state?

Answer:-Odisha

Question: 2

Which space probe team recently won the highest award by the International Astronautical Federation (IAF) – the 2020 IAF World Space Award?

Answer:-Chang’e-4
Question: 3

Bulbbul is a Hindi language horror film, from the production house of which actress?

Answer:- Anushka Sharma

Question: 4

What is the name of Boston Dynamics’s robot dog- famous on the internet, now available for general sale at $74,500?

Answer:- Spot

Question: 5

Which country has been named the President of the UN Security Council for August 2021?

Answer:-India
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 27th June Above Amazon Quiz 27th June 2020, Amazon 27 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 27th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  27 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 27 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win GoPro Hero 8

Amazon Quiz Answers Today For 26th June 2020- Win GoPro Hero 8

Today’s Quiz Prize –Win GoPro Hero 8 Amazon Quiz Contest Date–26th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 26 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

As of June 2020, which country is at the top of the recently released FIFA World Rankings?

Answer:-Belgium

Question: 2

Which actress who starred in the 1981 movie Umrao Jaan, played the role of Fatima Begum in ‘Gulabo Sitabo’?

Answer:-Farrukh Jafar
Question: 3

Which Indian Nobel prize winner was granted the 2020 ‘Peace Prize of the German Book Trade’?

Answer:- Amartya Sen

Question: 4

Which state on June 18 observed ‘Mask Day’ to spread awareness about the use of masks in controlling the spread of COVID-19?

Answer:- Karnataka

Question: 5

According to the BP statistical review, which country accounted for more than three quarters of net global energy growth in 2019?

Answer:-China
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 26th June Above Amazon Quiz 26th June 2020, Amazon 26 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 26th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  26 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 26 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win GoPro Hero 8


Amazon Quiz Answers Today For 22nd June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–22nd June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 22 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

At which venue are India scheduled to play a day and night Test match during their tour of Australia in 2020-21?

Answer:-Adelaide Oval

Question: 2

Shintaro Tsuji, who recently stepped down from his company, is known to have created which iconic character brand?

Answer:-Hello Kitty
Question: 3

Which of these terms was coined by John McCarthy and other researchers , at Dartmouth in the summer of 1956?

Answer:- Artificial Intelligence

Question: 4

The campaign theme in 2020 for which of these days observed on June 14th, was ‘Safe blood saves lives’?

Answer:- World Blood Donor Day

Question: 5

Arturo Vidal who scored Barcelona’s first La Liga goal on their return after the COVID- 19 represents which country?

Answer:-Chile
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 22nd June Above Amazon Quiz 22nd June 2020, Amazon 22 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 22nd June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  22 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 22 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 21st June 2020- Win One Plus 7T Pro

Today’s Quiz Prize –Win One Plus 7T Pro Amazon Quiz Contest Date–21st June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Declarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 21 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Who is the President of the United Nations General Assembly for its 75th session in 2020?

Answer:-Tijjani Muhammad-Bande

Question: 2

Which of these companies has converted its IT facility in Pune into a 450-bed COVID-19 hospital?

Answer:-Wipro
Question: 3

In 2020 which Indian has been awarded the prestigious Richard Dawkins Award?

Answer:- Javed Akhtar

Question: 4

The TV series ‘Pearson’ is a spin off of which popular TV Series?

Answer:- Suits

Question: 5

The scale used to measure the magnitude of earthquakes is named after which American seismologist?

Answer:-Richter
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 21st June Above Amazon Quiz 21st June 2020, Amazon 21 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 21st June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers  21 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 21 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Xbox One Plus 7T Pro JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 20th June 2020- Win Xbox One S gaming console

Today’s Quiz Prize –Win Xbox One S gaming console Amazon Quiz Contest Date–20th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 20 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

In recent times, India has recorded a 29% increase in the population of which of these animals?

Answer:-Asiatic Lions

Question: 2

Which of these actors made his Bollywood debut with the 2013 film Kai Po Che!?

Answer:-Sushant Singh Rajput
Question: 3

__ language day is celebrated by UN on June 6, the birthday of famous poet Alexander Pushkin.

Answer:- Russian

Question: 4

Which organisation introduced Captain ARJUN—a robot to screen passengers for COVID- 19 symptoms?

Answer:- Indian Railways

Question: 5

Recently launched by Karnataka, the mobile app ‘Bengaluru Megha Sandesha’ and web portal ‘Varunamitra’ provides what kind of information?

Answer:-Weather forecasts
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 20th June Above Amazon Quiz 20th June 2020, Amazon 20 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 20th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 20 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 20 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Xbox One S gaming console


Amazon Quiz Answers Today For 19th June 2020- Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Today’s Quiz Prize –Win Bose 700 Bluetooth Headphones Amazon Quiz Contest Date–18th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 19 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Article Of The Constitution States That ‘India, That Is Bharat, Shall Be A Union Of States.’?

Answer:-Article 1

Question: 2

The Headquarters Of OPEC (Organization Of The Petroleum Exporting Countries) Is Located In Which International City Since 1965?

Answer:-Vienna
Question: 3

What Was The Theme For This Year’s World Oceans Day Celebrated On 8th June 2020?

Answer:- Innovation For A Sustainable Ocean

Question: 4

‘Lockdown Liaisons’ Is A New Series Of E-Books From Which Indian Author?

Answer:-Shobhaa De

Question: 5

‘Bande Utkala Janani’ Written By KL Mohapatra Has Recently Been Assigned The Status Of ‘State Song’ By Which Indian State?

Answer:-Odisha
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 19th June Above Amazon Quiz 19th June 2020, Amazon 19 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 19th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 19 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 19 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Bose 700 Bluetooth Headphones


Amazon Quiz Answers Today For 18th June 2020- Win 50,000 Amazon pay balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon pay balance Amazon Quiz Contest Date–18th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 18 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

What is the name of Amitabh Bachchan’s character in the movie ‘Gulabo Sitabo’ recently released on Amazon Prime?

Answer:-Chunnan ‘Mlrza‘ Nawab

Question: 2

Which country has recently been elected as a non-permanent member for the Asia-Pacific seat in the UN Security Council?

Answer:-India
Question: 3

Which awards, known as Asia’s version of the Nobel Prize, have been cancelled this year due to the global pandemic?

Answer:- Ramon Magsaysay Award

Question: 4

What is the name of the ‘Internet-controlled’ robot made by Pratik Tirodkar to address the needs of hospitals treating COVID-19 patients?

Answer:-Coro-bot

Question: 5

Which of these companies has acquired Turkish game maker Peak for $1.8 Billion?

Answer:-Zynga
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 18th June Above Amazon Quiz 18th June 2020, Amazon 18 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 18th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 18 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 18 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon pay balance


Amazon Quiz Answers Today For 17th June 2020- Win iPhone XR

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win iPhone XR Amazon Quiz Contest Date–17th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 17 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

For the first time in 75 years, world leaders would not travel for the United Nations General Assembly session scheduled in which city?

Answer:-New York

Question: 2

Which famous actor born on June 22nd, known for playing negative roles featured in Indiana Jones and the Temple of Doom?

Answer:-Amrish Puri
Question: 3

Titan is a satellite in the solar system which is known to be drifting away from its host planet. Which is its host planet?

Answer:- Saturn

Question: 4

Gairsain has recently been appointed the summer capital of which Indian state?

Answer:-Uttarakhand

Question: 5

The English Premier League is scheduled to restart on June 17th. Which two teams would be playing in the first fixture since resumption?

Answer:-Aston Vila, Sheffield United
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 17th June Above Amazon Quiz 17th June 2020, Amazon 17 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 17th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 17 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 17 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win iPhone XR


Amazon Quiz Answers Today For 16th June 2020- Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Samsonite Polycarbonate Suitcase Amazon Quiz Contest Date–16th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th July 2020

Amazon Quiz Time 16 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these movies marks director Priyadarshan’s comeback to Bollywood after a period of 7 years?

Answer:-Hungama 2

Question: 2

The only dolphin sanctuary of India is located in which state?

Answer:-Bihar
Question: 3

Which team is scheduled to play a 3 Test series in England starting July 8, 2020 the first ever under a ‘bio secure’ environment?

Answer:- West Indies

Question: 4

Which actor born on June 16th, won a National Award for his debut film Mrigayaa?

Answer:-Mithun Chakraborty

Question: 5

Which of these organisations has recently won the world’s largest solar bid at $6 Billion?

Answer:-Adani Green Energy
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 16th June Above Amazon Quiz 16th June 2020, Amazon 16 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 16th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 16 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 16 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


Amazon Quiz Answers Today For 14th June 2020- Win Vivo S1

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Vivo S1 Amazon Quiz Contest Date–14th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 14 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Who according to Forbes has become Football’s first ever billionaire?

Answer:-Cristiano Ronaldo

Question: 2

WeTransfer, a data sharing website was founded in 2009 in which country ?

Answer:-Netherlands
Question: 3

Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?

Answer:- Sundar Pichai

Question: 4

Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020.

Answer:-Atlas Cycles

Question: 5

Who is the director of Sadak 2- starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt and Pooja Bhatt, the sequel to the 1991 movie Sadak?

Answer:-Mahesh Bhatt
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 14th June Above Amazon Quiz 14th June 2020, Amazon 14 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 14th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 14 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 14 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Vivo S1


Amazon Quiz Answers Today For 12th June 2020- Win Casio 61 Keyboard

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Casio 61 Keyboard Amazon Quiz Contest Date–12th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 12 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

For which film did veteran film maker Basu Chatterjee, who passed away on June 4, 2020, win a National Film Award in 1992?

Answer:-Durga

Question: 2

Kazatomprom from Kazakhstan is the world’s largest producer and seller of what naturally mined item?

Answer:-Uranium
Question: 3

Which Indian Prime Minister, during a visit in 2000, had inaugurated Mahatma Gandhi’s statue outside the Indian Embassy in USA?

Answer:- Atal Bihari Vajpayee

Question: 4

Which tech company recently launched a new app called ‘Sodar’ which uses AR to visualise social distancing?

Answer:-Google

Question: 5

Which Indian company made two new additions ‘Dahlia’ and ‘Lily’ to their Bloom fan series in June?

Answer:-Usha
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 12th June Above Amazon Quiz 12th June 2020, Amazon 12 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 12th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 12 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 12 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Casio 61 Keyboard


Amazon Quiz Answers Today For 11th June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–11th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 11 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Cyclonic storm made landfall in Maharashtra’s Raigad district on June 3 2020?

Answer:-Nisarga

Question: 2

As per the latest calendar, which European country is slated to host the first two races of the 2020 Formula One season?

Answer:-Austria
Question: 3

What name did the US astronauts give the SpaceX Dragon craft in which they traveled to the International Space Station?

Answer:- Endeavour

Question: 4

Rani Rampal, the 2020 Khel Ratna Award nominee captains India in which sport?

Answer:-Hockey

Question: 5

Which tributary of river Indus is the site for the Kohala hydro-power project, which aims at providing low-cost electricity?

Answer:-Jhelum
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 11th June Above Amazon Quiz 11th June 2020, Amazon 11 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 11th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 11 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 11 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 10th June 2020- Win Mi A3

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Mi A3 Amazon Quiz Contest Date–10th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 10 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Answer:-Goa

Question: 2

Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Answer:-Henry Ford

Question: 3

Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Answer:- Ladakh Police

Question: 4

The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Answer:-The Diary of Anne Frank

Question: 5

The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Answer:-Sanjay Dutt
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 10th June Above Amazon Quiz 10th June 2020, Amazon 10 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 10th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 10 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 10 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Mi A3


Amazon Quiz Answers Today For 9th June 2020- Win Bose soundsport headphones

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Bose soundsport headphones Amazon Quiz Contest Date–9th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 9 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which country did India recently help build a military war game center named ‘INDIA’?

Answer:-Uganda

Question: 2

Which critically endangered animal was recently sighted in the Hoggar Mountains of Algeria?

Answer:-Saharan Cheetah

Question: 3

Music composer brothers Sajid-Wajid had made their Bollywood debut with which Salman Khan film?

Answer:- Pyaar Kiya Toh Darna Kya

Question: 4

In June 1999, Leander Paes and Mahesh Bhupathi won their first ever Grand Slam. Which tournament was their first Grand Slam win?

Answer:-French Open

Question: 5

Gamers from which country have won the the inaugural virtual UEFA eEURO 2020?

Answer:-Italy
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 9th June Above Amazon Quiz 9th June 2020, Amazon 9 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 9th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 9 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 9 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Bose soundsport headphone


Amazon Quiz Answers Today For 8th June 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–8th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 8 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?

Answer:-Uttarakhand

Question: 2

What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase speed of writing?

Answer:-QWERTY

Question: 3

India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ‘Zardalu Mango’ at the doorstep of people?

Answer:- Bihar

Question: 4

How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Answer:-Flying Bullets

Question: 5

Which mountain peak was summitted for the first time on May 29, 1953?

Answer:-Mount Everest
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 8th June Above Amazon Quiz 8th June 2020, Amazon 8 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 8th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 8 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 8 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 7th June 2020- Win Samsung Galaxy Note 10

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Samsung Galaxy Note 10 Amazon Quiz Contest Date–7th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 7 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which technology giant recently acquired Giphy for $400 million?

Answer:-Facebook

Question: 2

May 29 is celebrated as the International Day of UN Peacekeepers. How are the Peacekeepers often referred to as?

Answer:-Blue Helmets

Question: 3

Which Indian conglomerate recently announced the acquisition of spice-maker Sunrise Foods?

Answer:- ITC

Question: 4

The Grand Renaissance Dam earlier known as the Millennium Dam, slated to be the largest dam in Africa, is being built in which country?

Answer:-Ethiopia

Question: 5

Kangra tea, which is known to boost immunity, comes from which Indian state?

Answer:-Himachal Pradesh
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 7h June Above Amazon Quiz 7th June 2020, Amazon 7 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 7th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 7 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 7 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy Note 10


mazon Quiz Answers Today For 6th June 2020- Win Fender acoustic guitar

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Fender acoustic guitar Amazon Quiz Contest Date–6th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 6 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these cricketers has been nominated in 2020 for the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Answer:-Rohit Sharma

Question: 2

Which bollywood actor has launched his new Grooming & Personal Care Brand FRSH?

Answer:-Salman Khan

Question: 3

Indian Army officer Major Suman Gawani recently won the ‘United Nations Military _ Advocate of the Year Award”. Fill in the blanks

Answer:- Gender

Question: 4

Which newly-launched app from Facebook allows users to make music together virtually?

Answer:-Collab

Question: 5

K-FON is the Fiber Optic Network project of which Indian state?

Answer:-Kerala
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 6th June Above Amazon Quiz 6th June 2020, Amazon 6 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 6th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 6 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 6 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Fender acoustic guitar


Amazon Quiz Answers Today For 5th June 2020- Win Sony 5.1 Home theater System

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Sony 5.1 Home theater System Amazon Quiz Contest Date–5th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 5 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?

Answer:-Javelin Throw

Question: 2

The digital rights of which of these movies was recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?

Answer:-Laxxmi Bomb

Question: 3

Which 13th century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?

Answer:- Konark Sun Temple

Question: 4

Which Indian organisation made the ‘NavRakshak’ PPE kit ?

Answer:-Indian Navy

Question: 5

Tsai Ing-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?

Answer:-Taiwan
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 5th June Above Amazon Quiz 5th June 2020, Amazon 5 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 5th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 5 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 5 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Sony 5.1 Home theater System


Amazon Quiz Answers Today For 4th June 2020- Win 20,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 20,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–4th June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 4 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?

Answer:-Manushi Chhillar

Question: 2

General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?

Answer:-Lightbullbs

Question: 3

An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of _________ to try to recover a Marconi telegraph?

Answer:- RMS Titanic

Question: 4

Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?

Answer:-Roger Federer

Question: 5

Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?

Answer:-Chattisgarh
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 4th June Above Amazon Quiz 4th June 2020, Amazon 4 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 4th June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 4 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 4 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 3rd June 2020- Win One Plus 7T Pro

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win One Plus 7T Pro Amazon Quiz Contest Date–3rd June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 3 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Rahi Masoom Raza is famous for writing the screenplay of which of these famous productions on Indian television?

Answer:- BR Chopra’s Mahabharat

Question: 2

As per a recent report by Forbes, who is now the world’s highest paid female athlete?

Answer:-Naomi Osaka

Question: 3

The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Answer:-  IBM

Question: 4

Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer:-Rajanikanth

Question: 5

The NBA is currently in talks with the Walt Disney company, about plans to restart the NBA season in the Disney World in which city?

Answer:-Orlando
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 3rd June Above Amazon Quiz 3rd June 2020, Amazon 3 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 3rd June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 3 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 3 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win One Plus 7T Pro


Amazon Quiz Answers Today For 2nd June 2020- Win Amazon Alexa Eco Show

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Amazon Alexa Eco Show Amazon Quiz Contest Date–2nd June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 2 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The movie Ghoomketu released on an OTT platform very recently, stars which of these directors in an important role?

Answer:- Anurag Kashyap

Question: 2

Telia Rumal, that recently got a GI tag, is from which Indian state?

Answer:-Telangana

Question: 3

The Indian roller (A bird) is also known in India by a name which is associated with Lord Shiva. What name?

Answer:- Neelkanth

Question: 4

In abbreviations such as ASLV, PSLV, GSLV, what do the letters ‘LV’ stand for?

Answer:-Launch Vehicle

Question: 5

In 1988, the WHO passed a resolution announcing the observance of a day on May 31st every year, denouncing the usage of what?

Answer:-Tobacco
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 2nd June Above Amazon Quiz 2nd June 2020, Amazon 2 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 2nd June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 2 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 2 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Amazon Alexa Eco Show JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL TO GET FREE PAYTM CASH


Amazon Quiz Answers Today For 1st June 2020- Win 5,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 5,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–1st June 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 1 June 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Victoria Falls, which was recently reopened for public visits, is situated in which of these countries?

Answer:- Zambia

Question: 2

Which famous Bollywood actor has recently been appointed the brand ambassador of the National Anti- Doping Agency (NDDA)?

Answer:-Suniel Shetty

Question: 3

Which country became the 1st nation in Europe to declare an official end to the COVID-19 pandemic?

Answer:- Slovenia

Question: 4

The 1985 shoes of which legendary sportsperson recently sold at a Sotheby auction for $560000?

Answer:-Michael Jordan

Question: 5

A T20I series between India and which country held in the early part of 2020, featured two matches that went into the Super Over?

Answer:-New Zealand
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 1st June Above Amazon Quiz 1st June 2020, Amazon 1 June 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 1st June 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 1 June 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 1 June 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Amazing Prizes


Amazon Quiz Answers Today For 31st May 2020- Win Samsung Galaxy Note 10

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Samsung Galaxy Note 10 Amazon Quiz Contest Date–31st May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 31 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Whose latest book about childhood travels is titled ‘Hop On’?

Answer:- Ruskin Bond

Question: 2

Which tech company has launched an e-commerce venture called ‘SHOPS’?

Answer:-Facebook

Question: 3

Shiksha vani is a podcast launched by which organisation in India?

Answer:- CBSE

Question: 4

What is ‘Sachet’? It was recently commissioned by the Indian Coast Guard.

Answer:-Petrol Vessel

Question: 5

The upcoming movie Tenet directed by Christopher Nolan stars which of these Bollywood actresses?

Answer:-Dimple Kapadia
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 31st May Above Amazon Quiz 31st May 2020, Amazon 31 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 31st May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 31 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 31 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy Note 10


Amazon Quiz Answers Today For 30th May 2020- Win Bosch Washing Machine

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Bosch Washing Machine Amazon Quiz Contest Date–30th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 30 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Indian state is the first to run inter-state electric bus services?

Answer:- Maharashtra

Question: 2

Which country recently launched The Space Domain Mission Unit to monitor and counter threats against their satellites?

Answer:-Japan

Question: 3

Neeraj Kabi, recently in focus due to his performance in Paatal Lok, earned critical acclaim for his role in which of these movies?

Answer:- Ship of Theseus

Question: 4

Which of these famous hockey players scored 5 goals in India’s final victory in the 1952 Olympics against Netherlands?

Answer:-Balbir Singh Sr.

Question: 5

The current UN Secretary General Antonio Guterres hails from which country?

Answer:-Portugal
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 30th May Above Amazon Quiz 30th May 2020, Amazon 30 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 30th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 30 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 30 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Bosch Washing Machine


Amazon Quiz Answers Today For 29th May 2020- Win GoPro Hero 8

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win GoPro Hero 8 Amazon Quiz Contest Date–29th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 29 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answer:- Vasco da Gama

Question: 2

The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer:-6

Question: 3

Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer:- Alstom

Question: 4

“Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer:-NDRF

Question: 5

Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer:-Patanjali
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 29th May Above Amazon Quiz 29th May 2020, Amazon 29 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 29th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 29 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 29 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win GoPro Hero 8


Amazon Quiz Answers Today For 28th May 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–28th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 28 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?

Answer:- Harsh Vardhan

Question: 2

Which of these is an Amazon Prime series about a ‘virtual afterlife’ starring Robbie Amell in the lead role?

Answer:-Upload

Question: 3

Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?

Answer:- Mewar

Question: 4

Which of these platforms added a new feature titled ‘bedtime reminder’ to help its users reduce screen time?

Answer:-YouTube

Question: 5

Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?

Answer:-World Bank

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 28th May Above Amazon Quiz 28th May 2020, Amazon 28 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 28th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 28 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 28 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 26th May 2020- Win Canon M200 Mirrorless Camera

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Canon M200 Mirrorless Camera Amazon Quiz Contest Date–26th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 26 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?

Answer:- Kerala

Question: 2

The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?

Answer:-General Assembly

Question: 3

Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?

Answer:- Rajit Kapur

Question: 4

Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?

Answer:-Manushi Chhillar

Question: 5

Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?

Answer:-Ravi Shastri

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 26th May Above Amazon Quiz 26th May 2020, Amazon 26 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 26th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 26 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 26 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Canon M200 Mirrorless Camera


Amazon Quiz Answers Today For 25th May 2020- Win 25,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 25,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–25th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 25 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra’s Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?

Answer:- Vishnu Puran

Question: 2

Which famous poet known for poems such as ‘Bidrohi’ and his work in the publication ‘Dhumketu’ was born on 24th May in Churulia, Asansol?

Answer:-Kazi Nazrul Islam

Question: 3

General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook – they are all recent investors in which Indian company?

Answer:- Reliance Jio

Question: 4

Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?

Answer:-Mukesh Khanna

Question: 5

Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year’s delayed F1 season?

Answer:-Ferrari

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 25th May Above Amazon Quiz 25th May 2020, Amazon 25 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 25th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 25 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 25 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 25,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 24th May 2020- Win Vivo S1

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Vivo S1 Amazon Quiz Contest Date–24th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 24 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

The Blue Umbrella’, ‘The Angry River’ And ‘A Flight Of Pigeons’ Are Books Written By Which Author Born On 19th May?

Answer:- Ruskin Bond

Question: 2

This App Introduced By Google, Crossed 50 Million Downloads In May 2020 And Has A Tab Focused Presentation Mode. Which App Is It?

Answer:-Meet

Question: 3

Ambikapur, Rajkot, Surat, Mysore, Indore And Navi Mumbai Were The Only Cities To Receive Which Of These Statuses From The Government?

Answer:- Five Star Garbage Free Cities

Question: 4

Since March 27, At 8 PM Every Day The Eiffel Tower Sparkles For An Extra 10 Minutes, Displaying What Message?

Answer:-Merci (Thank You)

Question: 5

National Anti-Terrorism Day In India Is Observed On The Death Anniversary Of Which Famous Indian?

Answer:-Rajiv Gandhi

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 24th May Above Amazon Quiz 24th May 2020, Amazon 24 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 24th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 24 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 24 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Vivo S1


Amazon Quiz Answers Today For 23rd May 2020- Win Fossil watch

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Fossil watch Amazon Quiz Contest Date–23rd May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 23 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Answer:- Florence Nightingale

Question: 2

Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Answer:-Shakuntala Devi

Question: 3

The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Answer:- South Korea

Question: 4

Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Answer:-Black Hole

Question: 5

Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Answer:-North Macedonia

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 23rd May Above Amazon Quiz 23rd May 2020, Amazon 23 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 23rd May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 23 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 23 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Fossil watch


Amazon Quiz Answers Today For 22nd May 2020- Win Apple Ipod Air

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Apple Ipod Air Amazon Quiz Contest Date–22nd May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 22 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?

Answer:- National Technology Day

Question: 2

Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the ‘Indian renaissance’?

Answer:-Raja Ram Mohan Roy

Question: 3

What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle’s life together?

Answer:- Finding Freedom

Question: 4

In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk-eye can obtain the soul stone?

Answer:-Natasha Romanoff

Question: 5

Who scored the first goal in the Bundesliga post its reopening after the lockdown phase?

Answer:Erling Haaland

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 22nd May Above Amazon Quiz 22nd May 2020, Amazon 22 May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 22nd May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 22 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 22 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Apple Ipod Air


Amazon Quiz Answers Today For 21st May 2020- Win 15,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 15,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–21st May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 21 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?

Answer:- Rabindranath Tagore

Question: 2

DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?

Answer:-DRDO

Question: 3

Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?

Answer:- Shot Put and Javelin

Question: 4

Avianca, the world’s second-oldest airline, is based in which country?

Answer:-Colombia

Question: 5

Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?

Answer:-Jaideep Alhawat

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 21st May Above Amazon Quiz 21st May 2020, Amazon 21st May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 21st May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 21 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 21 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 15,000 Amazon Pay Balance


mazon Quiz Answers Today For 20th May 2020- Win MI A3

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Mi A3 Amazon Quiz Contest Date–20th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 20 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?

Answer:-Ramakrishna Mission

Question: 2

Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?

Answer:-China

Question: 3

Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?’ was the first message of what kind?

Answer:- Telegraph Message

Question: 4

Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?

Answer:-HTC

Question: 5

Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?

Answer:-40 Minutes

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 20th May Above Amazon Quiz 20th May 2020, Amazon 20th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 20th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 20 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 20 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win MI A3


Amazon Quiz Answers Today For 19th May 2020- Win JBL Boom Box Speakers Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win JBL Boom Box Speakers Amazon Quiz Contest Date–19th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 19 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?

Answer:-Ramakrishna Mission

Question: 2

Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?

Answer:-China

Question: 3

Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?’ was the first message of what kind?

Answer:- Telegraph Message

Question: 4

Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?

Answer:-HTC

Question: 5

Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?

Answer:-40 Minutes

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 19th May Above Amazon Quiz 19th May 2020, Amazon 19th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 19th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 19 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 19 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win JBL Boom Box Speakers


Amazon Quiz Answers Today For 18th May 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–18th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 18 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which famous theater personality is known for plays such as ‘Odakulu Bimba’, ‘Taledanda’ and ‘The Dreams of Tipu Sultan’?

Answer:-Girish Karnad

Question: 2

In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?

Answer:-Federer and Nadal

Question: 3

Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie ‘The Lunchbox’?

Answer:- Nawazuddin Sidddiqui

Question: 4

On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?

Answer:-HIV

Question: 5

What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?

Answer:-Money in The Bank

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 18th May Above Amazon Quiz 18th May 2020, Amazon 18th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 18th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 18 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 18 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today For 17th May 2020- Win Samsung Galaxy Z Flip

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Samsung Galaxy Z Flip Amazon Quiz Contest Date–17th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –30th June 2020

Amazon Quiz Time 17 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

What is the name of India’s massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?

Answer:-Vande Bharat

Question: 2

CSIR’s new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?

Answer:-Feluda

Question: 3

Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?

Answer:- Turtle

Question: 4

Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?

Answer:-Rabindranath Tagore

Question: 5

Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?

Answer:-Flamingo

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 17th May Above Amazon Quiz 17th May 2020, Amazon 17th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 17th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 17 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 17 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy Z Flip


Amazon Quiz Answers Today For 16th May 2020- Win Dyson Air Purifier

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Dyson Air Purifier Amazon Quiz Contest Date–16th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 16 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?

Answer:-Madurai

Question: 2

Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?

Answer:-Russia

Question: 3

Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?

Answer:- No one has scored 50 hundreds

Question: 4

Which star features in the upcoming game ‘Cyberpunk 2077’?

Answer:-Keanu Reeves

Question: 5

What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?

Answer:-Garud

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 16th May Above Amazon Quiz 16th May 2020, Amazon 16th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 16th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 16 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 16 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Dyson Air Purifier


Amazon Quiz Answers Today For 15th May 2020- Win Sony PlayStation 4

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Sony PlayStation 4 Amazon Quiz Contest Date–15th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 15 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which plant species was recently removed from the ‘tree’ category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Answer:-Bamboo

Question: 2

The latest edition of which game series is titled ‘Valhalla’?

Answer:-Assassin’s Creed

Question: 3

What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office?

Answer:- Incumbent

Question: 4

Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Answer:-TikTok

Question: 5

Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Answer:-Bundesliga

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 15th May Above Amazon Quiz 15th May 2020, Amazon 15th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 15th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 15 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 15 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Sony PlayStation 4


Amazon Quiz Answers Today For 14th May 2020- Win 20,000 Amazon pay balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 20,000 Amazon pay balance Amazon Quiz Contest Date–14th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 14 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?

Answer:-Phoebe

Question: 2

During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio’ ?

Answer:-Ruskin Bond

Question: 3

What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?

Answer:- COVID Katha

Question: 4

Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?

Answer:-Olympic Games

Question: 5

Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?

Answer:-USA, Canada, Mexico

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 14th May Above Amazon Quiz 14th May 2020, Amazon 14th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 14th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 14 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 14 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon pay balance


Amazon Quiz Answers Today For 13th May 2020- Win Nokia 7.2 Smartphone

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Nokia 7.2 Smartphone Amazon Quiz Contest Date–13th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 13 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which mountain peak, 3rd highest in the world, is reported to be visible these days from Siliguri in West Bengal?

Answer:-Kanchenjunga

Question: 2

To raise money for COVID-19 relief, which former cricketer is auctioning his bat used during the highest successful run chase in an ODI?

Answer:-Herschelle Gibbs

Question: 3

What is the name of Elon Musk’s newborn son?

Answer:- X Æ A-12

Question: 4

Chakhao, which recently got its GI tag, is a type of aromatic black rice grown in which Indian state?

Answer:-Manipur

Question: 5

Which country recently launched its first military satellite called Noor 1?

Answer:-Iran

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Amazon Quiz Answers For 13th May Above Amazon Quiz 13th May 2020, Amazon 13th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 13th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 13 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 13 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Nokia 7.2 smartphone


Amazon Quiz Answers Today For 12th May 2020- Win Armani Watch

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win Armani Watch Amazon Quiz Contest Date–12th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 12 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?

Answer:-Asian Paints

Question: 2

The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?

Answer:-United Nations

Question: 3

India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?

Answer:- Australia

Question: 4

Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?

Answer:-Forrest Gump

Question: 5

Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?

Answer:-Maharana Pratap

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 12th May Above Amazon Quiz 12th May 2020, Amazon 12th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 12th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 12 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 12 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win Armani Watch


Amazon Quiz Answers Today For 11th May 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Amazon Quiz Contest– By Amazon India Today’s Quiz Prize –Win 50,000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz Contest Date–11th May 2020 Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM Amazon quiz Winners Decalarion –31st May 2020

Amazon Quiz Time 11 May 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?

Answer:-Asian Paints

Question: 2

The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?

Answer:-United Nations

Question: 3

India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?

Answer:- Australia

Question: 4

Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?

Answer:-Forrest Gump

Question: 5

Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?

Answer:-Maharana Pratap

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance  Updated Amazon Quiz Answers For 11th May Above Amazon Quiz 11th May 2020, Amazon 11th May 2020 Quiz, Quiz content winners list 2020, Amazon 11th May 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 11 May 2020, Updated Amazon Today Quiz contest Answers, Amazon 11 May 2020 Quiz, Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance


Amazon Quiz Answers Today 14 April 2020- Win Amazon Alexa Eco Show

Today’s Amazon Quiz Contest – By Amazon India Today’s Prize – Amazon Alexa Eco Show Amazon Quiz Date – 14th April 2020 Amazon Quiz Time – 8 AM to 12 PM No of Winners- 1 Winners Decalarion – 30th June 2020 Question 1•  Operation Namaste’ is the initiative of which Indian armed force to combat the spread of COVID-19 in the country? Answer- indian army Question 2•  Vidya Balan is playing the title role in an upcoming biopic based on which mathematician? Answer- shakuntala devi Question 3• Who among the following has developed a low-cost portable ventilator called ‘Prana-Vayu’? Answer-  IIt Roorkee  Question 4• Tony Lewis, who recently passed away, was the co-inventor of what used for settling weather-affected cricket matches? Answer-  Duckworth-Lewis method Question 5• Which of these tennis tournaments has been cancelled for the first time since World War II? Answer-  Wimbledon Amazon Quiz Answers 14th April basic details Amazon Quiz 14th April 2020, Amazon 14th April 2020 Quiz, Amazon 14th April 2020 Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 14 April 2020, Amazon Today Quiz Answers, Amazon 14 April 2020 Quiz Amazon quiz answer today and win Amazon Alexa Eco Show

Join Telegram Channel For Loot


How To Play Amazon Quiz Contest Daily-

You can play amazon quiz contest on amazon India app daily from 8 AM – 12 PM, where one lucky user will win amazing rewards. The winner name will be announced on amazon app, you will get notified by email and phone number. – Process to Participate In Amazon Quiz Answer Contest.

  • Visit Amazon App
  • Login Or sign up on amazon
  • now, In search Box- Type Amazon Quiz
  • you will get Quiz Banner
  • Now Submit 5 Answers To Win Exciting Prize

About Amazon Quiz Answers Contest- 

Amazon Quiz Contest can be playable by all users, the amazon activity is done to give rewards to their active users, also, user can increase their knowledge by this contest. Quiz timing for this contest is 8 AM, where you can submit the answers till 12 PM. Amazon will announce 1 Lucky winner for every contest organises on the app, prize can be amzon gift cards, amazon pay balance, Xiomi Mobile Phone, Samsung, OPPO, VIVO, RealMe Smart Phones. So, Start playing amazon quiz contest on amazon and win daily prize, you can check the correct quiz answers here or simply join IHD Deals Telegram Channel. Reference → Amazon Quiz Answer Today By IHD Deals

3 COMMENTS

  1. I was just searching for this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

  2. There are some interesting time limits in this article however I don抰 know if I see all of them center to heart. There is some validity however I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as effectively

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here